Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. November 07. 08:55, szombat | Helyi
Forrás: Időkép

Fázik? Hétvégén 20 fok is lehet

Fázik? Hétvégén 20 fok is lehet

Napsütés ennek ellenére csak elvétve dobja fel a hétvégét; az enyhe időjárás kisebb esőket is hozhat.

A jövő hét közepéig 16-20 fokos nappali hőmérsékletre is számíthatunk. Ez derül ki az Időkép előrejelzéséből. A reggeli fagyok mellett továbbra is számítanunk kell ködfoltok kialakulására, valamint kisebb záporok is előforsulhatnak az elkövetkező napokban.

Vasárnap is számítani kell még pára, köd kialakulására, majd napközben egy gyenge hidegfront hoz helyenként feltámadó északnyugati szelet, frissebb levegőt. Számottevő csapadék nem várható. Délutánra nyugat felől sokfelé felszakadozik a felhőzet, és 16-20°C köré melegedhet a levegő, ettől hidegebb keleten, északkeleten lehet.

Hétfőn a változóan felhős időben legfeljebb csak keleten, északkeleten lehet jelentéktelen csapadék. Helyenként még ködös lehet az idő. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 19°C között alakul, de keleten, északkeleten ettől hidegebb lehet.

Kedden egy újabb hidegfront hoz feltámadó szelet, valamint elszórt záporokat, viszont ennek ellenére délutánra 13 és 20°C közé melegszik a levegő. Szerdán folytatódik a tavaszias, de kissé szeles idő, helyenként futó záporokkal, délután 15-20 fok közötti maximumokkal – írja az Időkép.

Címkék: fagy, hétvége, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.