Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2013. Június 20. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Felháborodott a bliccelő, hogy megakarják büntetni

Felháborodott a bliccelő, hogy megakarják büntetni

A felsőtárkányi testvérpár egy hamisított igazolvánnyal akart kedvezményesen utazni Abdától Győrig. A kalauz kiszúrta a fiktív kártyát, mire a 18 éves fiú megpróbálta a kalauz kezéből erőszakkal kitépni a igazolványt.

Egy utas értesítette a rendőrség ügyeletét június 18-án este, hogy a Hegyeshalom felől érkező vonaton két férfi támadta meg a jegyvizsgálót.
A rendőrségi vizsgálat adatai szerint a 18 és 22 éves testvérpár Abdán szállt fel a nemzetközi szerelvényre, melyen 90 %-os kedvezmény igénybevételével akartak

Győrbe utazni. A jegyvizsgáló részére egy, a siketek és nagyothallók részére utazási kedvezményt biztosító, fiktív kártyát adtak át. A gyenge hamisítványt az utasoknak a kalauz szóvá tette, mire a fénymásolt kártyát B. Milán a jegyvizsgáló kezéből megpróbálta kitépni. Az igazolvány visszaszerzése dulakodásig fajult, melyben egy utas sietett a sértett segítségére. A 22 éves B. Márkot és 18 éves testvérét B. Milánt, a járőrök a Győri Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a felsőtárkányi testvérpár részletes, beismerő vallomást tett. B. Márk ellen magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének gyanúja, B. Milán ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Címkék: bliccelő, hamis

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 12:28, csütörtök | Helyi

Hatalmas változás következik a győri Audi Hungariánál

Ősztől Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget, aki Ingolstadtban az Audi AG legnagyobb gyárát vezeti majd.

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

2019. Július 17. 13:10, szerda | Helyi

Kombájn és egy gabonatábla lángol Győrnél

Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál.

2019. Július 16. 16:25, kedd | Helyi

A Győri Balett művészei nyáron Olaszországban is remekeltek

Herkovics Eszter Adria és Luigi Iannone a Győri Balett művészei a napokban Olaszországban léptek fel, Ricardo Nunez tiszteletére rendezett eseményen.