Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Június 20. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Felháborodott a bliccelő, hogy megakarják büntetni

Felháborodott a bliccelő, hogy megakarják büntetni

A felsőtárkányi testvérpár egy hamisított igazolvánnyal akart kedvezményesen utazni Abdától Győrig. A kalauz kiszúrta a fiktív kártyát, mire a 18 éves fiú megpróbálta a kalauz kezéből erőszakkal kitépni a igazolványt.

Egy utas értesítette a rendőrség ügyeletét június 18-án este, hogy a Hegyeshalom felől érkező vonaton két férfi támadta meg a jegyvizsgálót.
A rendőrségi vizsgálat adatai szerint a 18 és 22 éves testvérpár Abdán szállt fel a nemzetközi szerelvényre, melyen 90 %-os kedvezmény igénybevételével akartak

Győrbe utazni. A jegyvizsgáló részére egy, a siketek és nagyothallók részére utazási kedvezményt biztosító, fiktív kártyát adtak át. A gyenge hamisítványt az utasoknak a kalauz szóvá tette, mire a fénymásolt kártyát B. Milán a jegyvizsgáló kezéből megpróbálta kitépni. Az igazolvány visszaszerzése dulakodásig fajult, melyben egy utas sietett a sértett segítségére. A 22 éves B. Márkot és 18 éves testvérét B. Milánt, a járőrök a Győri Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a felsőtárkányi testvérpár részletes, beismerő vallomást tett. B. Márk ellen magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének gyanúja, B. Milán ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Címkék: bliccelő, hamis

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.