Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2013. Június 20. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Felháborodott a bliccelő, hogy megakarják büntetni

Felháborodott a bliccelő, hogy megakarják büntetni

A felsőtárkányi testvérpár egy hamisított igazolvánnyal akart kedvezményesen utazni Abdától Győrig. A kalauz kiszúrta a fiktív kártyát, mire a 18 éves fiú megpróbálta a kalauz kezéből erőszakkal kitépni a igazolványt.

Egy utas értesítette a rendőrség ügyeletét június 18-án este, hogy a Hegyeshalom felől érkező vonaton két férfi támadta meg a jegyvizsgálót.
A rendőrségi vizsgálat adatai szerint a 18 és 22 éves testvérpár Abdán szállt fel a nemzetközi szerelvényre, melyen 90 %-os kedvezmény igénybevételével akartak

Győrbe utazni. A jegyvizsgáló részére egy, a siketek és nagyothallók részére utazási kedvezményt biztosító, fiktív kártyát adtak át. A gyenge hamisítványt az utasoknak a kalauz szóvá tette, mire a fénymásolt kártyát B. Milán a jegyvizsgáló kezéből megpróbálta kitépni. Az igazolvány visszaszerzése dulakodásig fajult, melyben egy utas sietett a sértett segítségére. A 22 éves B. Márkot és 18 éves testvérét B. Milánt, a járőrök a Győri Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a felsőtárkányi testvérpár részletes, beismerő vallomást tett. B. Márk ellen magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének gyanúja, B. Milán ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Címkék: bliccelő, hamis

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 12:52, hétfő | Helyi

Dr. Kálmán Csilla: \"A hobbim a munkám!\"

Interjú Dr. Kálmán Csilla kétszeres sportmodell világbajnokkal, aki a sporteredményei mellett három diplomát is szerzett.

2019. Október 20. 07:53, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp október 21-től

2019. Október 20. 07:50, vasárnap | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK GYURICS KÁROLY OTTÓT

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2019. Október 20. 07:44, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: