Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2013. Január 25. 19:03, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Feloldották a lezárást a 82-es főúton Veszprémvarsánynál

Feloldották a lezárást a 82-es főúton Veszprémvarsánynál

Ismét használhatják a járművek a teljes pályát a 82-es főúton Veszprémvarsánynál. Az útszakaszt egy délutáni baleset miatt zárták le - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Tóth Gabriella őrnagy elmondta: egy 59 éves férfi járművével nem adta meg az elsőbbséget a főúton haladó személyautónak. A balesetben mindkét jármű árokba borult. A sofőr meghalt, a vele utazó 81 éves férfi súlyosan sérült, a vétlen autót vezető nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.