Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. Május 26. 07:48, szombat | PR

Fény éjszakára a gyermekeknek

Fény éjszakára a gyermekeknek

Nem találunk még egy olyan sokrétű és színes dolgot, mint a gyermeki képzelet.

Csak az képes megtölteni értelemmel és tartalommal a felhőket, az árnyékokat, csak egy gyermek fantáziájában jelenthet egyet a sötét mindenféle szörnnyel, bármi gonosz dologgal. Mégis hogyan csillapíthatjuk eme félelmeket úgy, hogy a képzeletük közben ne sérüljön?

Még több mesével

Igen, még többet a kedvenc meséjéből, lehetőleg megnyugtató, puha fényforrás segítségével. Hiszen milyen megnyugtató úgy elaludni, hogy tudjuk, ha bármi történik Elsa megfagyasztja a gonoszt, vagy Villám McQueen vigyáz ránk, ha baj van, esetleg a Szörny Rt. szörnyei Mike és Sully elűznek mindenkit. Kedvenceiket immár zseblámpaként is magukkal vihetik, ha éjjel meg kell látogatni a mosdót, vagy ha meg kell keresni a szülők ágyát. Ezek mindössze 30 grammosak, így tökéletesen elférnek a kis kezekben, elemlámpaként meg az ágy mellett várhatják, míg sor kerül rájuk.

A másik nagy kedvenc a SoftPal lámpa, ami alvótárs és lámpa is egyben, hiszen puha, plüssös borításuknak hála nem kell attól félni, hogy a gyermek ráfekszik és esetleg kényelmetlenül nyomja valahol. Napközben mindenhova magával viheti, hiszen kényelmesen elfér a karjában, ölelni valóan puhák. Mindezeken túl is rendelkeznek egy olyan tulajdonsággal amiért a szülők által is nagyon kedvelt. Ha megdöntjük egy kicsit, 5 percig világítanak, ezzel is biztonságérzetet nyújtva a gyermeknek, ha éjjel felébred vagy vándorútra indul. Itt is figurák tárháza áll rendelkezésünkre, a Disney hercegnőktől kezdve Micimackón és Mickey egéren át egészen Pókemberig, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a kedvencét.

Falra szerelhető típusokból is több fajtát ismerünk. Az egyik a sima, otthonos fényű fali lámpa, ami a benne lévő LEDnek hála, azonnal felkapcsol, ha szükség van rá, nincs bemelegedési idő, tehát azonnal biztonságban érezheti magát a gyermek a halvány fényben. Ennek a falra szerelhető lámpának egy továbbfejlesztett változata a szenzoros, ami, ha mozgást észlel, automatikusan felkapcsol.

Egy nagy kedvenc a projektoros éjszakai lámpa a Philipstől, ami 2 az egyben. Egyszerre asztali lámpa és projektoros kivetítő is, ami a választott mese képeit vetíti a plafonra 24 képben. Nem meglepő módon kapható minden kedvenc képeivel, többek között Jégvarázs, Verdák, Repcsik, Némó nyomában és Star Wars, tehát nem csak kicsiknek készült. Az újabb Disney mesék hatása itt is érződik, az egyik nagy kedvenc a Jégvarázs 2in1 asztali lámpa.

Mindezeket a szülők is kifejezetten szeretik, mivel halvány fényüknek hála nem kel fel rá a gyermek, de mégsem kell vakon, tapogatás útján megtalálnunk, amit keresünk, ezért kijelenthetjük, hogy mindenkinek nagy szolgálatot tehetnek.
Ha szeretnéd gyermekedet meglepni egy mesehősös lámpával, ami őrzi majd a kicsi álmát az éjszaka során, nézz körül a Zseblampa.com webáruházában, kérdés esetén pedig keresd bátran munkatársaikat.

Címkék: zseblampa.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.