Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Október 19. 18:00, szombat | Helyi
Forrás: infoGyőr

Fikázzad csak!

Fikázzad csak!

Két dolog végtelen. A világegyetem és az emberi hülyeség. ...és a világegyetemben nem vagyok biztos. - Albert Einstein. Miért is született ez a cikk? Röviden, ha te vagy a kereslet, ne fikázd a kínálatot!

(Akinek nem inge....)

Kezdjük egy nagyon egyszerű példával. A legtöbb ember tagadja, hogy nézi vagy szeretné a Barátok Köztöt, mert hát az egy sz*r, értéktelen, hülye műsor. Ennek ellenére, azok közül akik ezen a véleményen vannak, hányan tudják, hogy éppen mikor adta be a kulcsot Magdi anyus, vagy, hogy Gézut éppen sittre vágták, mert azt hitte ő a Mátyás király tér Pablo Escobarja? (Igaz költői kérdés volt, de a válasz: sokan:) )

Tudjátok, hol van a Radnóti szobor? Kiérsz Győrből, 3-4 perc, az 1-es fő út mellett Abda fele. Sokan látták, "hallották egy ismerőstől, aki látta már", hogy prostik állnak ott, testüket áruba bocsájtva. De milyenek? Most diplomatikus leszek, testméretük/tömegük az átlagos értékeket jócskán meghaladja. Aki már látta, elborzadt, de feltette magának a kérdést, hogy minek állnak itt? Hát ez az! Minek állnak ott? Ha senki nem állna le nekik, nem ácsorognának ott, ez nem egy szabadidős hobbi, hanem prostitúció! You know, pénzt fizetnek, szexért cserébe!

Ha még mindig nem esett le mire akarok kilyukadni. Állandóan fikázza a nép, a médiát. Csak a sz*r, a szemét, a bulvár, a celebség, ( és még sorolhatnám a jelzőket ) folyik belőle. Igen, ez folyik belőle, a tévéből, a rádióból, innen és a médiák többségéből! Hogy miért? MERT EZT NÉZITEK, OLVASSÁTOK, HALLGATJÁTOK! ( Akinek nem inge, ne vegye magára! ) Kérdezem én, akkor ki nézi a bulvár cikkeinket, ha mindenki olt a monitor elől, és "na ez egy hír" vagy "ekkora f*szságot kell feltenni' típusú kommentek jönnek, ha mégis a bulvár a legnézettebb? Hö? Én látom a számokat, azok pedig nem hazudnak ;) Konkrét példa, az, hogy a győri könyvhét bővüléséről számoltunk be, hogy idéntől már nulladik napot is tartanak. Ezt a cikket, több mint egy nap alatt (!! FIGYELJ !!) 135, igen százharmincöt, ember olvasta el! Vágod, a napi közel 10.000-es látogatottság mellett. A bulvárt több ezren elolvassák.

Összehasonlítás képpen, Palvin Barbi magányos és pasit keres cikket, kicsit több mint hat óra alatt közel kétezren olvasták el. Félre ne értsétek, nem Őt bántom. Nincs vele semmi baj, innen üzenem, remélem megtalálja a párját és nem marad egyedül már sokáig. ( Barbi, ne vedd magadra, hogy pont ezt hoztam fel példának ) Szóval, jön a folyamatos okoskodás, hogy "ki kíváncsi az ilyenre?", meg "most ez nektek a hír?" Ami szerintem hír, ami győri vonatkozású, kultúra, amit elméletileg igényeltek, azt a kutya sem olvassa, Barbi magánéletét pedig több ezren sasolják. Akkor most jön a kérdés, én vagyok én, te vagy te, melyikünk a hülye én vagy te?

Aztán most lehet kezdeni a fikázást!

Címkék: bulvár, Palvin Barbi, troll

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.