Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2013. Június 03. 10:42, hétfő | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Forgalmi változások az árvíz miatt

Forgalmi változások az árvíz miatt

Az Duna áradása miatt az alábbi változtatások vannak érvényben.

A Móricz Zsigmond rakpart alsó szakasza lezárásra kerül, ezért a CITY jelzésű autóbuszjáratok terelőúton, mindkét irányban a Széchenyi hídon át közlekednek.

A Kálóczy térről induló autóbuszok nem érintik a Dunakapu tér, a Dunapart Rezidencia és a Vas Gereben utca P+R megállóhelyeket, viszont megállnak a Rónay Jácint utca, a Szövetség utca és a Bácsai út, Kertész utca megállóhelyeken.

A Schwarzenberg utcától a 14-es út, Árkád üzletház megállóhelyig az autóbuszok útvonala változatlan.

A 14-es út, Árkád üzletház megállóhelyet követően az autóbuszok nem érintik a Vas Gereben utca P+R, a Dunapart Rezidencia, a Dunakapu tér és a Rónay Jácint utca megállóhelyeket, viszont megállnak a Bácsai út, Kertész utca, valamint a Szövetség utca megállóhelyeken, majd menetrend szerint a Széchenyi István Egyetemnél és a Kálóczy téren.

Szerdai és szombati napokon az autóbuszok továbbra is mindkét irányban betérnek a városréti piachoz.

/kvrt.hu/

A Duna és mellékfolyóinak áradása miatt a győri Magyar Vilmos uszoda hétfőn délben bezár.

A Duna és mellékfolyóinak áradása miatt Győrben, a Petőfi híd alatti és melletti ingyenes parkolót szombaton lezárta. Parkolási alternatívaként a városi parkolóházakat ajánlják.

Várhatóan a hét végéig tart, az osztrák hatóságok által hétfőn reggel kezdődött forgalomelterelés, a volt Sopron-Klingenbachi határátkelőhelyen.

A Duna ausztriai áradása miatt, a Budapest-Insbuck-Zürich útvonalon közlekedő Wiener Walzer nemzetközi vonatot oda-vissza útvonalon nem közlekedtetik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.