Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Március 11. 22:32, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Forgalmi változások március 15-én

Forgalmi változások március 15-én

A Nemzeti Ünnep miatti forgalmi rend változások és buszmenetrendbeli változások Győrben!

2013. március 15-én az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseinek emlékére rendezendő városi ünnepségek ideje alatt a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 10:30 és 11:30 óra, valamint 17:30 és 20:30 közötti időben a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi vértanuk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és Szent István út, valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán. A lezárt útszakaszra mindennemű jármű behajtása tilos!

A lezárás jelentős mértékben érinti a helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedését:

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, Megyeháza – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket.

Az 1, 6, 7, 11, 11B, 17A, 37 vonalak járatai Nádorváros és Marcalváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen.

A 2-es járatok Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel és leszállást biztosítanak a Buda utca és Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen.

Az AUDI szerszámgyártól 18.10 órakor induló 12-es autóbuszjárat valamint a 18.04 órakor az Ipari Parktól induló 38-as járat a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyre érkezik.

A 22, 22A, 22Y vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 8, 30, 30A, 31 járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A terelés ideje alatt a Baross Gábor hídon át, a Belváros irányába közlekedő helyi autóbuszok kivétel nélkül megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense