Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Július 21. 08:56, szombat | Helyi

Frontális ütközés Rajkánál: három halott, egy sérült -FRISSÍTVE

Frontális ütközés Rajkánál: három halott, egy sérült -FRISSÍTVE

A magyar-szlovák határon lévő rajkai átkelő közelében ütközött egymással egy személyautó és egy kamion.

Összeroncsolódott személygépkocsi roncsánál tűzoltók dolgoznak a magyar-szlovák határon lévő rajkai átkelő közelében, ahol három személy vesztette életét balesetben.


Fotó: MTI

Pénteken éjfél előtt az M15 autóúton, a 12 kilométer szelvénynél. Egy német rendszámú személyautó közlekedett Pozsony irányából Mosonmagyaróvár irányába, amikor eddig ismeretlen okból keresztbe fordulva áttért az ellenkező sávba ahol egy cseh kamionnal ütközött.

A teherautó a személyautót maga előtt tolva hajtott az út menti árokba. A személyautóban utazó négy személy közül egy ember élte túl a balesetet, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Korábban írtuk:

Pénteken éjfél előtt nem sokkal, frontálisan ütközött az M15-ös autóúton, a magyar-szlovák határon lévő rajkai átkelő közelében egymással egy személyautó és egy kamion.

Egy utast súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők, míg hárman a helyszínen életüket vesztették az autó utasai közül. A dinnyét szállító nyerges vontató vezetője csak könnyebben sérült az ütközésben.

A beszámolók szerint a személyautó német, a kamion cseh rendszámú. A kétszer egy sávos, mintegy 15 kilométer hosszú M15-ös az M1-es autópályát köti össze a rajkai átkelőn keresztül a határ túloldalán futó D2 sztrádával.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére, több órán keresztül a teljes M15-ös autóutat lezárták, a forgalmat elterelték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.