Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2016. Április 05. 10:04, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdálkodtak egy győri szórakozóhely közelében

Garázdálkodtak egy győri szórakozóhely közelében

A rendőrök három férfit állítottak elő egy győri szórakozóhely közeléből, akik az utcán dulakodtak és egy ott parkoló gépjárművet is megrongáltak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletére érkezett bejelentés 2016. április 5-én 0 óra 10 perckor az egyik győri szórakozóhelyről, hogy többen összeverekedtek. A rendőrök a helyszínen igazoltatták Cs. N. 27 éves káptalanfai lakost és egy testvérpárt B. G. 24 éves győrszemerei és B. A. 27 éves kajárpéci személyeket. A nyomozók megállapították, hogy Cs. N. a szórakozóhelyen veszekedett a barátnőjével, majd az ott szórakozó vendégekkel is összeszólalkozott, mire a tulajdonos megkérte, hogy távozzon az épületből. A 27 éves férfi az utcán is folytatta a civakodást egy odaérkező testvérpárral, ami később verekedésbe torkollott. A dulakodás közben a szórakozóhely tulajdonosának a közelben parkoló gépjárműve is megsérült.

A járőrök a garázda személyeket a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellenük garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.