Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Április 17. 10:30, kedd | Helyi
Forrás: eto.hu

Guiness-rekord palacsinta sütésben

Guiness-rekord palacsinta sütésben

A tegnapi napon sokan sokat tettek azért, hogy az egyetemi napok keretében megdőljön a Guiness-rekord palacsinta sütésben.

Kovács Katalin szervezésében csapatunk játékosai segédkeztek a nagy vállalkozás sikerességében. Kiss Máté, Dudás Ádám, Koltai Tamás, Takács Ákos, Tokody Tibor, Molnár Péter és Zámbó Bence sütőket ragadtak a kézbe, és keményen dolgoztak a helyszínen a kitűzött 15.000 palacsinta mielőbbi kisütésében.

Tegnap (hétfő) 11 óra 28 perckor elrajtolt ugyanis a 24 órás palacsinta sütési rekordkísérlet. A Széchenyis hallgatók célja egy nap alatt 15 ezer tésztás finomságot kisütni, ugyanis Földes település önkormányzata tavaly, szeptember 24-én, több mint 12 ezer palacsintával megdöntötte és ezzel elvette a győriektől a 24 órás sütés rekordját. A campus hallgatói azonban nem sokáig tétlenkedtek, ma a SZE Napok keretein belül újra beizzították a sütőket. A sok-sok finomság nagy részét a fiatalok jótékony célra ajánlották fel, a vidám hangulatú eseményen játékosaink is nagyon kitettek magukért, pörgették-forgatták a sütés közben a finomabbnál finomabb palacsintákat. Ma délben kiderül, hogy a rekord ismét megdől-e? Az eredméynhirdetésre ETO FC csapata is izgatottan vár...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.

2024. Május 16. 08:13, csütörtök | Helyi

Kollégánk, Meronka Péter – Gyulai István díjat kapott! Büszkék vagyunk rá!

A Gyulai István díj, a sportújságírás teteje hazánkban! Idén ezt a mi kollégánk, Meronka Péter vehette át Gyulán!

2024. Május 16. 07:19, csütörtök | Helyi

Szőlészek figyelem!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.