Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 30. 15:48, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Gyerekek szenvedtek szén-monoxid-mérgezést Zalaegerszegen

Gyerekek szenvedtek szén-monoxid-mérgezést Zalaegerszegen

Összesen 31-en, többségében gyerekek szenvedtek szén-monoxid-mérgezést szombaton a zalaegerszegi jégcsarnokban, hat súlyos sérült van.

Farkas Diána, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a sérültek közül 29 gyermek, 2 pedig felnőtt.Hozzátette: a jégcsarnokot kiürítették, lezárták és jelenleg is vizsgálják.


A katasztrófavédelem azt írta, a kiérkező zalaegerszegi egységek folyamatosan, magas koncentrációban szén-monoxidot mértek. Hozzátették, a 29 gyerek között 6 súlyos és 23 könnyebb sérült van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense