Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

A 65 éves férfi tavaly, egy őszi reggelen fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik győri úton, majd a vele szembe jövő autóst megállította. Kétszer a levegőbe lőtt, aztán folytatta az útját egy benzinkút felé. A kocsi sofőrje félelmében bezárta magát az autóba, és hívta a rendőrséget.

Az idős férfi a benzinkúton magához vett egy csomag rágót és egy energiaitalt, és fizetés nélkül el akart menni. Amikor az alkalmazottak rászóltak, ő csak megmutatta a nála lévő fegyvert.

A férfit a helyszínen elfogták. Az ügyészség garázdasággal, fegyveres rablással és fegyverrel való visszaéléssel vádolja a férfit, amiért akár 15 évet is kaphat.

Forrás: origo.hu

Kép: ugyeszseg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.