Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

A 65 éves férfi tavaly, egy őszi reggelen fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik győri úton, majd a vele szembe jövő autóst megállította. Kétszer a levegőbe lőtt, aztán folytatta az útját egy benzinkút felé. A kocsi sofőrje félelmében bezárta magát az autóba, és hívta a rendőrséget.

Az idős férfi a benzinkúton magához vett egy csomag rágót és egy energiaitalt, és fizetés nélkül el akart menni. Amikor az alkalmazottak rászóltak, ő csak megmutatta a nála lévő fegyvert.

A férfit a helyszínen elfogták. Az ügyészség garázdasággal, fegyveres rablással és fegyverrel való visszaéléssel vádolja a férfit, amiért akár 15 évet is kaphat.

Forrás: origo.hu

Kép: ugyeszseg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 15. 15:48, péntek | Helyi

Gyakori hibák grillezéskor

Nagyon sok gyakorlással juthatunk el arra a szintre, amikor azt mondhatjuk végre magunkról, hogy profi grillmesterekké fejlődtünk.

2019. November 15. 14:36, péntek | Helyi

Kihúzták a Kortársasjáték címeit

Hivatalosan is útjára indult a Győri Nemzeti Színház népszerű, szórakoztató drámaíró versenye. A Kortársasjáték három rövid előadásának bemutatója szombaton este lesz a nagyszínpadon.

2019. November 15. 11:13, péntek | Helyi

Megnyílt a Vásárcsarnok

Pénteken reggel egy újabb csoda telt meg élettel. Mindenki nagy örömére újra megnyílt a most már felújított győri Vásárcsarnok. Gasztroshow-val, kóstolókkal, rengeteg vidám árussal és boldog vásárlókkal vette kezdetét az új korszak

2019. November 14. 21:06, csütörtök | Helyi

„HÍD – MOST II.” - kiállítás az egyetemen

Csütörtökön délután nyílt meg a „HÍD – MOST II.” című Lengyel – Magyar közös képzőművészeti kiállítás, a Széchenyi István Egyetem Új tudástér emeleti galériájában.