Városlista
2019. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2018. November 08. 07:07, csütörtök | Helyi

Győrben nyitott hangszerboltot a Tankcsapda dobosa - sok sztár vett részt a megnyitón

Győrben nyitott hangszerboltot a Tankcsapda dobosa - sok sztár vett részt a megnyitón

350 négyzetméteres, kétszintes üzletet nyitott kedden Győrben, Fejes Tamás a Tankcsapda együttes dobosa.

Az ünnepséget tizenkét népszerű zenekar részvételével tartották meg, dedikálással egybekötve. A Czuczor Gergely utcai üzletben, a dedikálással egybekötött nyilvános eseményen a debreceni rockbanda legénysége mellett részt vett a Junkies, a Fish!, A Kowalsky meg a Vega, az Ektomorf, a Hooligans, a Dorothy, a Road, a Ganxsta Zolee és a Kartel, az Alestorm, a Useme és a Leander Kills tagjai is.

Hogy pontosan kik is...?

Tankcsapda - Lukács Laci, Fejes Tamás, Sidi

Ektomorf – Farkas Zoli, Simon Szebasztián, Zahorán Csaba, Szabó Dani

Kowalsky meg a Vega - Sóder, Jimmy, Tobak Dani

Road - Szabó Erik

Hooligans - Tóth Tibi, Késmárki Zsolt

Junkies - Szekeres András, Barbaró Attila, Riki Church

Alestorm - Bodor Máté

Ganxsta Zolee és a Kartel - Takács Vilkó

Fish! - Hámori Dávid, Kovács Krisztián

Leander Kills - Vermes András, Czifra Miklós

Useme - Anga-Kis Miklós

Dorothy - Brigi, Klo

„Több mint 25 éve foglalkozom hangszerekkel, illetve 2000 óta vagyok a Tankcsapdában, ez a két dolog pedig olyan szinten összepasszol, hogy csaknem minden magyar zenész megfordult már nálam valamilyen hangszer vagy speciális dolog miatt. Közülük sokkal nagyon jó viszonyban vagyok, több zenészt támogatunk is különböző eszközökkel. Mindig szívesen jönnek, ha van egy közös megmozdulás” - mesélte a 45 éves dobos, aki 18 éve tagja a zenekarnak.

A rockzenész, a ’90-es évek közepén Debrecenben, egy garázsban nyitotta meg az első üzletét, amely idővel kinőtte magát, így nagyobb helyre költözött. Ma már három városban működik Hangszerarzenál Magyarországon: a debreceni, a budapesti és a győri üzlettel, illetve az ezekhez tartozó webáruházzal együtt a Tankcsapda dobosának van a legnagyobb hangszerforgalmazó hálózata hazánkban. Fejes boltjait nem csak magyar, hanem külföldi zenészek is rendszeresen látogatják, egy-egy exkluzív esemény keretében több világsztár is megfordult nála. Utoljára a Megadeth dobosa tartott workshopot Debrecenben, a budapesti üzletben pedig John Petrucci és a Body Count tagjai is dedikáltak már.

„Nagyon jó a viszony az általunk képviselt világmárkák gyártóival, mert látják, hogy teljesen másképp állunk a hangszerkereskedéshez. Nem pusztán megélhetésből, hanem szerelemből csináljuk, ezért nagyon sok olyan dologgal támogatnak minket, mint például az, hogy nemzetközi sztárokat hoznak az üzleteinkbe. Most Andy Timmonst várjuk Amerikából, aki egy gitárestet tart majd, de Alice Cooper gitárosa is hamarosan érkezik hozzánk” – mondja Fejes.

Tamás, Roncsbár néven Romkocsmát üzemeltet Debrecenben Bernáth Csabával, a DVSC labdarúgócsapatának tagjával. Azt is elárulta, hogy nemsokára egy 1000 nm2-es üzletet is nyit Debrecenben.

Forrás: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 17. 07:15, szombat | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS NYITVA TARTÁSOKRÓL – AUGUSZTUS 20.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

2019. Augusztus 17. 07:10, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Augusztus 16. 14:35, péntek | Helyi

Elbúcsúztatták Árnics Katalint

Szívhez szóló gondolatokkal búcsúztatta Benkovich Ferenc plébános Árnics Katalin gyógypedagógust.

2019. Augusztus 16. 14:01, péntek | Helyi

Állami kitüntetést kapott a győri kékfestő művész

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken, Budapesten