Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2018. Április 25. 20:00, szerda | Helyi

Győrből a nagyvilágba

Győrből a nagyvilágba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata „Győrből a nagyvilágba” címmel új rendezvénysorozatot indított, melynek első eseményét kedden, kávéházi hangulatban rendezték meg.

A kamarai székház kiváló konferencia helyszínén, Győri kötősédű, Győrből elszármazott sikeres emberekkel, prominens személyekkel szerveznek pódiumbeszélgetéseket.

"A kultúra és a gazdaság összefonódására épül a programsorozat." – hívta fel a figyelmet Obertolné Horváth Tímea a kamarai Kereskedelmi tagozat elnökségi tagja, mint a rendezvénysorozat kezdeményezője.

A első fórumbeszélgetésén Dr. Gresa István, az OTP Bank Nyrt. elnöki tanácsadójával, R. Kárpáti Péter színművésszel és Mihályfi Balázs, színművésszel találkoztak az érdeklődők. A meghívott vendégek a gazdaság és a kultúra képviselői voltak, példaértékű munkásságukkal az ország más pontjain is felhívják magukra a figyelmet, melyről őszintén, emberi arcukat megmutatva meséltek a közönségnek, amely többször tapssal jutalmazta a sziporkázó gondolatokat.

A pódiumbeszélgetés moderátora R. Kárpáti Péter színművész volt, kiválóan brillírozott beszélgető partnerei és a közéleti, magánéleti témák között. Már az indulásnál egy szerelmes verssel ragadta el a résztvevők érzéseit, figyelmét, hallgatva Őt testet öltött a csend. A vastaps sem maradt el, már az elején. Csak a végén derült ki, hogy ez a heves érzés mindannyiunkban közös és Győrhöz kötődik.

Az április végi különleges esemény, amelynek „érték show” műfaja is egyedi, folytatódik majd. Aki ismer olyan személyt, vagy talán Ő maga, aki Győrből kelt életútja során a várost továbbra is szívében hordozza és szívesen megosztaná gondolatait egy beszélgetés keretében, kérjük jelezze a koordinacio@gymskik.hu címre.

Forrás, fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.