Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2019. Augusztus 05. 06:00, hétfő | Helyi

Győri Balett kiállítás a Balatonon

Győri Balett kiállítás a Balatonon

Szombaton este került sor Bánkuti András fotókiállításának megnyitójára
"Győri Balett 40" címmel, Révfülöpön.

,, A Győri Balett megalapítása, 1979 óta fényképezem, már az első hetekben lenyűgözött, amilyen energiával, tehetséggel valósággal berobbantak a magyar táncművészet világába.S nem csak berobbantak, 40 éve ott vannak az élvonalban előbb Markó Iván, később Kiss János vezetésével. Hálás vagyok a táncosoknak, hogy beengedtek és partnerként fogadtak el zárt, sok-sok munkával, fájdalommal és gyönyörű pillanatokkal teli világukba, támogató együttműködésük nélkül ezeket a képeket nem tudtam volna soha elkészíteni." - mondja Bánkuti András fotóriporter

A kiállítás megtekinthető 2019. augusztus 11-ig, hétfő kivételével 18 és 22 óra között, a Rév-ART Galériában ( Halász utca 1.)

Szerkesztette, helyszínről tudósított: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.