Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2019. Augusztus 05. 06:00, hétfő | Helyi

Győri Balett kiállítás a Balatonon

Győri Balett kiállítás a Balatonon

Szombaton este került sor Bánkuti András fotókiállításának megnyitójára
"Győri Balett 40" címmel, Révfülöpön.

,, A Győri Balett megalapítása, 1979 óta fényképezem, már az első hetekben lenyűgözött, amilyen energiával, tehetséggel valósággal berobbantak a magyar táncművészet világába.S nem csak berobbantak, 40 éve ott vannak az élvonalban előbb Markó Iván, később Kiss János vezetésével. Hálás vagyok a táncosoknak, hogy beengedtek és partnerként fogadtak el zárt, sok-sok munkával, fájdalommal és gyönyörű pillanatokkal teli világukba, támogató együttműködésük nélkül ezeket a képeket nem tudtam volna soha elkészíteni." - mondja Bánkuti András fotóriporter

A kiállítás megtekinthető 2019. augusztus 11-ig, hétfő kivételével 18 és 22 óra között, a Rév-ART Galériában ( Halász utca 1.)

Szerkesztette, helyszínről tudósított: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 05. 17:40, csütörtök | Helyi

Győri tanárkéselés: Pszichológus segít a győri diákoknak feldolgozni a tragikus eseményt

Egy 17 éves diák hátulról megkéselte a tanárát a győri Jedlik Ányos középiskolában. A diák azért támadhatott, mert rossz jegyet kapott. A tanárnőt a hátán szúrta meg a fiú, de az alkarján is megsérült, meg kellett műteni.

2019. December 05. 13:26, csütörtök | Helyi

Cikkünket frissítettük! Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2019. december 5-én 12 óra körül az egyik győri intézményben késelés történt. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták, és megkezdték a helyszíni szemlét.

2019. December 05. 12:37, csütörtök | Helyi

Kétmilliárd forintos ingatlanüzletre készül a győri nagyvállalat

Várhatóan több mint kétmilliárd forintért értékesíti egyik győri ingatlanát a Rába Járműipari Holding Nyrt., miután előzetes tárgyalásokat követően vételi ajánlatot kapott Európa egyik vezető multinacionális kereskedelmi vállalat

2019. December 04. 15:08, szerda | Helyi

Bezárhatják a Győr melletti szélerőműveket

A szélenergia egyre nagyobb szerepet kap a globális villamosenergia-ellátásban, világszerte egymás után épülnek a tengeri és szárazföldi szélfarmok.