Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Január 10. 22:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Győri lány az Eurovízió 2013 elődöntőjében- Szavazz Te is Bogira!

Győri lány az Eurovízió 2013 elődöntőjében- Szavazz Te is Bogira!

Január 10-én hirdették ki, hogy melyik 30 magyar dal, jutott be, az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjébe. Nagy örömünkre Bogi is ott van a legjobbak között, már lehet szavazni!

A dalok teljes listáját itt olvashatod el, és ezen a linken lehet szavazni is. Bogi dala, a Tükörkép minden zenebaráttól várja a szavazatokat.

Boginak ma ugyanúgy indult a napja, mint a többi. Már néhány órán túl is volt a Révaiban, aztán egy történelem és egy kémia óra között félúton kapott egy sms-t az édesanyjától. Így tudta meg, hogy bejutott Európa legrangosabb zenei eseményének magyar elődöntőjébe, ahol a nevezők között rengeteg nagy név szerepelt a szakmából.

- Majdnem elsírtam magam örömömben, el sem hittem, amit látok- mesélte Bogi.- Rögtön elújságoltam a barátnőimnek, együtt ugrálunt, sikítoztunk a folyosón.

Az események most minden bizonnyal felgyorsulnak Bogi körül, aki hamarosan nem csak a Euróvíziós Dalfesztiválon, de a mozivásznon is megmutatja magát az Idián című játékfilmben.

Az elődöntő február 2-án lesz, addig (és akkor is) tessék szorgalmasan szavazni az egyetlen győri indulóra! Hajrá Bogi! Mi Veled vagyunk!

Íme az eredményhirdetés:

Fotó: Nagy Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.