Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Május 25. 16:20, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Győrnél sikerült csak megállítani egy Ausztriában lopott kocsit

Győrnél sikerült csak megállítani egy Ausztriában lopott kocsit

Őrizetbe vettek két algériai és két tunéziai férfit a rendőrök, miután Győrig üldözték Ausztriában lopott kocsijukat az M1-es autópályán szombaton.

Az osztrák rendőrök jelzésére nem állt meg az autó, hanem nagy sebességgel Magyarország felé robogott. A határ átlépése után a magyar rendőröknek sem sikerült félreállítaniuk a járművet, ezért Győrtől nyugatra egy keresztbefordított kamionnal szinte teljes szélességében elzárták a sztrádát - közölte Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel

Tájékoztatása szerint az akadályt a leállósávban kikerülni próbáló autó a szalagkorlátnak ütközött, így sikerült megállítani.A benne ülő két algériai és két tunéziai férfit őrizetbe vették a rendőrök. Nem csupán azért, mert a magyar járőr jelzésére nem álltak meg, a sofőrnél pedig elszíneződött a szonda, hanem azért is, mert azzal gyanúsítják őket az osztrák hatóságok, hogy Badenből lopták az autót, amellyel száguldoztak - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.