Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. December 08. 10:59, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ha karácsonykor elkezdi használni, tavasszal állásinterjúzhat Londonban vagy Bécsben. Mi az?

Ha karácsonykor elkezdi használni, tavasszal állásinterjúzhat Londonban vagy Bécsben. Mi az?

Az érzékekre ható tanulás a leghatékonyabb.

Önt állította már meg külföldi az utcán, hogy útbaigazítást kérjen? Akkor talán ismerős az az érzés, amikor értve a kérdést, megpróbál ugyan válaszolni, de a szavak valahonnan nagyon-nagyon mélyről próbálnak a felszínre törni, végül mindig kézzel-lábbal mutogatja, merre van az arra.

Aki sohasem tanult angolul vagy németül, aki fejlesztené, felélesztené nyelvtudását, először mindig klasszikus iskolai keretek között folyó tanfolyamban látja a megoldást. Aztán ezzel egy időben rögtön elkezdi a kifogások gyártását is: drága, nincs időm, ehhez nem vagyok túl okos, nekem úgysem menne, nem szeretek házi feladatot írni, és egyébként is, mire használnám, úgyis elfelejtek mindent.Létezik egy módszer, ami számítógépen, okostelefonon, tableten futtatható, használatához nem szükséges internet-hozzáférés, és napi 15-20 percnyi „játékkal” már néhány hét alatt látványos eredményeket érhet el.

Gyermekének nehezen megy a német? Vállalkozása tovább fejlődhetne, ha tudna angolul? Külföldön próbálna elhelyezkedni, de utoljára az iskolában voltak sikertelen próbálkozásai a nyelvtanulással?A Click 4 Skill módszere a hallásra, látásra, tapintásra hatva itatja át a tudatunkat nyelvtudással: azonnal használható tudást ad. Okostelefonon használva a nap bármelyik szakaszában tanulhat, az idejét Ön osztja be.Ingyenesen kipróbálható leckékért látogasson el a www.adjunkalmokat.hu/click4skill oldalra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.