Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2013. Január 17. 11:37, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Halálos baleset az M1-esen

Halálos baleset az M1-esen

Félpályán járható csak a 84-es út egy szakasza, az M1-esen Mosonmagyaróvár közelében baleset miatt lezárták kifelé vezető szakaszt.

A havas úton megcsúszott, keresztbe fordult kamionok akadályozzák a forgalmat a 84-es út egy szakaszán - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtök délelőtt az MTI-vel.
Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint Nagycenk és Sopronkövesd között csak fél pályán, váltakozó forgalom mellett lehet közlekedni.

Győr, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalát Mosonmagyaróvárnál csütörtök reggel - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-vel.
Kálmán Gabriella elmondta: az első jelzések szerint egy ember meghalt az ütközésben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.