Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2013. Február 26. 19:01, kedd | Helyi
Forrás: MTI/infoGyőr

Halálos baleset történt az M15-ösön.

Halálos baleset történt az  M15-ösön.

Egy lengyel kamionsofőr vesztette életét abban a halálos balesetben, mely miatt útlezárás is volt az M15-ösön.

Dobos Viktória hadnagy közlése szerint két teherautó ütközött az M1-es autópályát a szlovák határral összekötő szakaszon. Az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, őt most emelik ki a tűzoltók a roncsból. A másik sofőr sértetlenül úszta meg a karambolt.

Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint útjavítás miatt váltakozó irányban haladt ezen a szakaszon a forgalom. A továbbjutásra váró kocsisorban álló cseh nyerges vontatóba rohant hátulról a lengyel kamion, vezetője életét vesztette, a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat az útszakaszról elterelték.

Fotó: illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.