Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2013. Május 12. 10:47, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Halálra verte munkatársát egy győri munkahelyen

Halálra verte munkatársát egy győri munkahelyen

A munkatársak értesítették későn este a rendőrséget, hogy kollégájukat megverték.

A járőrök kiérkezésekor a mentősök győri munkahelyén látták el a bántalmazott férfit, aki kórházba szállítása közben sérüléseibe belehalt.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy az áldozat és egyik munkatársa régóta haragos viszonyban voltak. Cs. Péter 38 éves győri lakos este a munkahelye előtt várta a férfit és korábbi sérelmeit felemlegetve az utcán megverte. A boncolás megállapította, hogy a sértett halálát a tettlegesség során elszenvedett súlyos belső sérülések okozták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt Cs. Pétert őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.