Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 12. 10:47, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Halálra verte munkatársát egy győri munkahelyen

Halálra verte munkatársát egy győri munkahelyen

A munkatársak értesítették későn este a rendőrséget, hogy kollégájukat megverték.

A járőrök kiérkezésekor a mentősök győri munkahelyén látták el a bántalmazott férfit, aki kórházba szállítása közben sérüléseibe belehalt.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy az áldozat és egyik munkatársa régóta haragos viszonyban voltak. Cs. Péter 38 éves győri lakos este a munkahelye előtt várta a férfit és korábbi sérelmeit felemlegetve az utcán megverte. A boncolás megállapította, hogy a sértett halálát a tettlegesség során elszenvedett súlyos belső sérülések okozták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt Cs. Pétert őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense