Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. December 17. 10:16, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Hamis kárbejelentést, vádemeléssel díjazták

Hamis kárbejelentést, vádemeléssel díjazták

Meghamisította a kárbejelentő lapot, így akarta fizetésre bírni a biztosító társaságot. A rendőrség vádemelési javaslattal zárta az eljárást.

Mosonmagyaróvár belterületén egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze február 15-én reggel. A felek megegyeztek, hogy másnap a balesetet okozó férfi lakásán találkoznak és kitöltik a biztosító társaság részére szükséges kárbejelentő dokumentumokat. A károsult férfi a megbeszélt időpontban megjelent az okozónál és aláírta az előre kitöltött nyomtatványt, majd benyújtotta kárigényét a biztosítónál. A cég gyanúsnak találta, hogy az okozó férfi a baleset napján kötött biztosítást járművére, ezért feljelentést tett a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon.

A rendőrség a vizsgálat során megállapította, hogy a balesetet okozó J. Csaba - a károsult tudta és beleegyezése nélkül - a kárbejelentő nyomtatványon a baleset időpontjának azt a napot jelölte meg, amikor az autójára a biztosítást megkötötte, mivel a férfi járművének az esemény napján nem volt kötelező felelősségbiztosítása.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 35 éves ózdi lakos ellen magánokirat-hamisítás vétség és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást 2013. december 12-én fejezte be. Az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.