Városlista
2020. november 23, hétfő - Kelemen

Hírek

2016. Október 24. 11:12, hétfő | Helyi
Forrás: NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Hamis parfümöket foglalt le a NAV

Hamis parfümöket foglalt le a NAV

Tizenhét millió forint értékű hamis parfümöt szállított az a tehergépkocsi, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai állítottak meg Rajka térségében.

A több mint négyezer darab hamisítványt lefoglalták és feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

A NAV Győr-Moson-Sopron megyei pénzügyőrei az M15-ös autóúton állították meg a lengyel rendszámú, Fiat Ducato típusú teherautót. A lengyel sofőr által átadott okmányokon nem volt feltüntetve a szállított áru megnevezése és súlya. A szállítmány egy budapesti cégtől indult és Rotterdamba tartott, azonban nem jelentették be az Elektronikus Közútiáruforgalom-ellenőrző Rendszerbe (EKÁER). Ráadásul kiderült, hogy a feladó cég kényszertörlés alatt áll, így nem is végezhetne gazdasági tevékenységet.

A gyanús körülmények miatt a pénzügyőrök átvizsgálták a gépjármű rakterét, ahol nagy mennyiségű márkás parfümöt találtak. A 17 különféle márkájú – például Giorgio Armani, Hugo Boss, Gucci – és többféle kiszerelésű illatszerekről azonban kiderült, hogy hamisítványok.

A NAV munkatársai a több mint négyezer darab, tizenhét millió forint értékű hamis parfümöt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Címkék: hamis parfüm, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. November 23. 18:09, hétfő | Belföld

Elkezdődött a madáretetési szezon

Az első fagyok beköszöntével elkezdődött a 131. országos énekesmadár-etetési szezon, amely 1890 óta vonja be Magyarország lakosságát a madáretetésbe.

2020. November 23. 18:02, hétfő | PR

French press – kávé a javából

Ha szeretsz kávézni, biztosan nyitott vagy az új ízekre, a különleges megoldásokra. Ezek közül kiemelkedik a french press, amely a feje tetejére állít mindent, amit eddig tudtál a kávéfőzésről.

2020. November 23. 17:09, hétfő | Belföld

Már több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak

A felhívás óta már több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szakmai főigazgató-helyettese hétfő reggel az M1 csatornán.