Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2012. December 13. 23:52, csütörtök | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/MTI

Hároméves gyermekét ölte meg a nő

Hároméves gyermekét ölte meg a nő

Feladta magát a rendőrségen az a 29 éves nő, aki csütörtök reggel a mosonmagyaróvári bányató jeges vízébe tette hároméves kisfiát, és magára hagyta.

Kálmán Gabriella a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, a nő jelentkezett a városi kapitányság ügyeletén. A kisfiú halálát fulladás okozta az igazságügyi orvos szakértői boncolás szerint.

A szlovák állampolgárságú asszonyt a rendőrség őrizetbe vette, és emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.