Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Szeptember 10. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Használt laptop? Mik az előnyei?

Használt laptop? Mik az előnyei?

Sokan tartózkodnak a használt számítástechnikai eszközök vásárlásától, ezért megkérdeztük a több éve ezzel foglalkozó PCkirakat.hu számítástechnikai üzlet kollégáit, miért és kinek ajánlják a használt gépek vásárlását?

Első kérdésünk az volt, hogy honnan érkezik a használt gépek többsége, mit kell tudnunk az eredetükről és ez miért fontos?

A nálunk található gépek többsége külföldi nagy cégek számítástechnikai flottacseréjéből származik. Ezek a gépek, 2-3 évvel ezelőtt a csúcskategóriájú gépek közé tartoztak, így ma is bőven megállják a helyüket. A gépeket a megérkezés után, értelem szerűen átnézzük, a szükséges dolgokat kicseréljük rajta, de ez a legtöbb esetben nem szükséges, mivel nagyon jó állapotban érkeznek hozzánk, így csak a rutin átvizsgálás is elegendő. Ezért ezek a gépek teljesítményben is nagyon jók még most is, illetve tartósak.

Mi az amivel a megérkezés utáni átnézés és esetleges javításokon felül biztosítani tudjátok a vevők számára, hogy ezek a gépek hasznukra válnak és az esetlegesen felmerülő problémákra milyen megoldást tudtok nyújtani?

A gépeinkre minimum hat hónap garanciát adunk, de a legtöbb esetben ennél jóval többet, ezzel biztosítva a vásárlóinkat és a leendő géptulajdonosokat arról, hogy bár használt gépet vásárolnak, ezek teljesítményben, megbízhatóságban és garancia terén is jó választások voltak. A multikkal ellentétben nálunk a garanciális ügyintézés a hetek, hónapok helyett akár egy két napon belül lebonyolíthatóak, de maximum egy hét ennek az ideje. Ügyfélbarátabb és rugalmasabb megoldást tudunk nyújtani a hozzánk betérőknek.

Több üzlet és vállakozás foglalkozik használt számítástechnikával, mi az amiben Ti vagytok a legjobbak szerintetek?

A fent említetett garanciális és minőségi dolgok mellett azt kijelenthetem, hogy Győrben nálunk a legnagyobb a választék laptopok és asztali gépek terén.

Használt számítógépekkel és számítástechnikai termékek adás-vételével kapcsolatban, Győr belvárosában a PCkirakat.hu mindenki számára segítséggel és tanáccsal szolgál:

PCkirakat.hu kft. Számítástechnikai szaküzlet és szerviz
Cím: 9021, Győr, Baross út 7.
Tel: 20/40-40-100 vagy 20/592-10-87
Honlap: pckirakat.hu
E-mail: info@pckirakat.hu
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.