Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Július 30. 07:03, hétfő | Bulvár

Hatalmas sikert aratott Tom Cruise új filmje

Hatalmas sikert aratott Tom Cruise új filmje

Az észak-amerikai kasszasikerlista élén nyitott a Misson: Impossible sorozat legújabb része, Ethan Hunt ügynök szerepében immár hatodszor Tom Cruise-zal.

Az akció-thriller 61,5 millió dollár (17,1 milliárd forint) bevételt hozott a bemutató hétvégén.

Ha az inflációt nem vesszük figyelembe, a Mission: Impossible - Utóhatás című film az eddigi legjobb nyitóhétvégét hozta az 1996-ban kezdődött sorozatnak, amely világszerte több mint 2,8 milliárd dollárt hozott 22 év alatt.

Az eddigi legmagasabb jegybevételt, 57,8 millió dollárt a második rész hozott 2000-ben, a 2015-ben bemutatott Mission: Impossible - Titkos nemzet című film nyitóhétvégéjén 56 milliárd dollárért vettek jegyet a nézők.

A széria hatodik részét is Christopher McQuarrie rendezte és a megszokott szereplőgárdához olyan új nevek csatlakoztak, mint Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című film megőrizte második helyét a mozis toplistán, 15 millió dollárt hozott a második hétvégéjén.

Denzel Washington új filmje, a toplistát eddig vezető A védelmező 2. a harmadik helyre csúszott vissza 14 millió dolláros jegybevétellel.

Forrás: origo.hu

Kép: UIP-Duna Film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.