Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2013. Április 18. 06:40, csütörtök | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Hét nap, négy balesetben öten haltak meg

Hét nap, négy balesetben öten haltak meg

Megyénkben az elmúlt 7 napban 4 közlekedési balesetben öten veszítették életüket. A halálos tragédiák bekövetkezésében szeretet játszott a figyelmetlenség is. A baleseteket 50 év feletti járművezetők okozták.

A mindenkit megviselő hirtelen időjárás változásról köztudott, hogy sokszor van szerepe a balesetek létrejöttében. A járművezetők a beköszönő jó időre való tekintettel hajlamosabbak lesznek a szabályszegésekre (sebességtúllépés, szabálytalan előzés). Gyakori jelenség a lobbanékonyság, a kiszámíthatatlan magatartás és a figyelmetlenség.

A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása, de fontos „a mentális felkészülés”, a megváltozott időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodás is. Lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse magát ezekre a körülményekre.

A balesetek, halálos tragédiák megelőzése érdekében a Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság arra kéri a közlekedőket, a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében körültekintően vegyenek részt a közlekedésben, s fokozottan tartsák be a közúti közlekedés szabályait, hiszen egyetlen életünk van, figyeljünk egymásra!

MTI Fotó: Donka Ferenc /Frontális karambol Nagymágocs és Orosháza között/

Címkék: balesetek, győr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.