Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 10. 07:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Nemzeti Sport

Hidegzuhany: váratlan vereséget szenvedett Bécsben az Audi ETO

Hidegzuhany: váratlan vereséget szenvedett Bécsben az Audi ETO

A Győri Audi ETO KC rossz játékkal 29-27-re kikapott a Hypo NÖ vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a zöld-fehérek így egyelőre nem tudták bebiztosítani továbbjutásukat a C-csoportból.

Jól kezdődött a találkozó a Győri ETO számára, hiszen 3-0-s vendég vezetéssel indult az összecsapás, a folytatás azonban már nem volt ilyen zökkenőmentes.
A Hypo a nyitott védekezésével viszonylag sokszor meg tudta akadályozni a győriek könnyed gólszerzését, ráadásul a zöld-fehérek gyors támadásai sem voltak gördülékenyek. Temes Bernadett pedig többször is villant nevelőegyüttese ellen. Konkoly Csaba a félidő közepén, 6-6-nál beküldte Pálinger Katalint is, de a folytatásban ismét szerephez jutott Katrine Lunde-Haraldsen is.
A Hypo braziljai közül Alexandra Do Nascimento és Samira Rocha érezte a leginkább a kaput, míg a túloldalon sokáig Hornyák Ágnest lehetett a leginkább dicsérni góljai miatt. A bizonytalan játékvezetés mellett az ETO képtelen volt stabilizálni játékát, így szünetben az osztrák bajnok vezetett 15-13-ra.
A második játékrész elején Daniela Piedade góljai tartották a Hypo előnyét (18-14), a beálló azonban - akárcsak a nem sokkal később piros lapot kapó Ana Paula Rodrigues - a végleges kiállítás sorsára jutott, miután megkapta harmadik kétperces büntetését is, ami a folytatásban érzékenyen érintette a Hypót.
Bárbara Arenhart továbbra is remekül védett, miközben Eduarda Amorimék támadásban ziccereket rontottak, védekezésben pedig gyermeteg hibákat vétettek, így még öt perccel a találkozó vége előtt is a Németh-csapat vezetett (27-24).

A hajrában a győriek ráéreztek, hogy Jovanka Radicsevics révén feljebb lehet zárkózni, a montenegrói szélső pedig két góljával fel is hozta az ETO-t, ám két sikertelen támadás után Temes Bernadett eldöntötte a csatát. A Hypo végül 29-27-re győzött.

Vereségével az ETO nem tudta bebiztosítani továbbjutását, így vasárnap az első helyhez hazai pályán le kell győznie a bécsújhelyieket.

NŐI KÉZILABDA BLC-CSOPORT
HYPO NÖ (oszták)-GYŐRI AUDI ETO KC 29-27 (15-13)

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.