Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 13. 08:30, hétfő | Belföld

Horváth Tamásé a Sztárban sztár trófea

Horváth Tamásé a Sztárban sztár trófea

Vasárnap este véget ért aSztárban sztár ötödik szériája. A TV2 átváltozó showjának fináléjában Janicsák Veca, Horváth Tamás, Király Viktor és Pápai Joci közül választottak győztest.

Az énekesek az egyéni produkciók mellett ismert előadókkal is duetteztek. A zsűri már nem pontozatt, csak a véleményüket mondták el a produkciók után. Most már csak a nézők szavazatai számítottak.

"Az Ország legsokoldalúbb előadója" címet 2017-ben Horváth Tamás kapta.

Tamás a fináléban elmondta: győzni jött a Sztárban sztárba, de nagyon meghatódott az eredményhirdetéskor. Az énekes 1 millió forintot nyert, amelyet a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlott fel.

Horváth Tamás volt az átváltozó show talán legkevésbé ismert énekese. 2009-ben az RTL Klub Csillag születik című műsorában volt látható először, ezután hosszú ideig nem szerepelt televízióban, az interneten viszont annál aktívabb volt, számos dalt jelentetett meg.

Forrás: 24.hu

Kép:TV2

Kiemelt kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.