Városlista
2021. április 10, szombat - Zsolt

Hírek

2014. November 25. 08:51, kedd | Helyi
Forrás: idokep.hu

Hull a hó - Időjárás előrejelzés

Hull a hó - Időjárás előrejelzés

Kedden kezdetben északon, északkeleten havas eső, hószállingózás, helyenként gyenge havazás, másutt elszórtan kisebb eső kialakulhat. Napközben az ország legnagyobb részén marad a felhős, borongós, párás, északon, északkeleten a kissé csapadékos idő. Napközben 1-7°C várható, északon, északkeleten lesz a hidegebb idő.

Távolabbi kilátások Szerdán is folytatódik az erősen felhős, helyenként borongós, szürke idő, de számottevő csapadék már nem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban az ország nagyobb részén fagyhat, nappal 2-7°C várható.

Csütörtökön is sok felhő lesz felettünk, többfelé borongós, párás, szürke idő lesz a jellemző, a Dunántúlon kisebb esővel. Inkább csak délkeleten süthet ki rövid időszakokra a Nap. Hajnalban ismét többfelé fagyhat, nappal 2-7°C várható.

Pénteken ismét melegebb légtömegek érkezhetnek felénk a magasban, de ezzel együtt lényeges melegedés nem várható. Egyre többfelé lehet jellemző a borongós, szürke, párás, ködös idő a hétvégén is. Időnként eleredhet az eső.

További információaz időjárásról.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 10. 14:09, szombat | Külföld

Hétfőtől kinyithatnak a bevásárlóközpontok Szerbiában, április 19-én újraindul a tantermi oktatás

Hétfőtől ismét kinyithatnak a bevásárlóközpontok Szerbiában, a vendéglátóhelyek viszont továbbra sem szolgálhatnak ki zárt térben, csak kerthelyiségben, ha rendelkeznek ilyennel

2021. Április 10. 12:53, szombat | Belföld

Fizetett volna a pedofil, hogy kisfiúval fajtalankodhasson - VIDEÓ

Letartóztattak egy 42 éves férfit, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval