Városlista
2019. november 19, kedd - Erzsébet

Hírek

2019. Május 14. 09:36, kedd | Helyi

Idős ember életét mentették meg a rendőrök Győrben

Idős ember életét mentették meg a rendőrök Győrben

Az utcán lesz rosszul egy idős ember, ezt látták az ott járőröző rendőrök, akik azonnal a segítségére siettek - írja a police.hu.

Két határvadász készenléti rendőr járőrözött hétfő délután Győrben a Wesselényi utcában, amikor észrevették, hogy egy idős férfi rosszul lett és összeesett a járdán. Odaléptek hozzá, ekkor már sem pulzusa, sem légzése nem volt. Megkezdték az újraélesztését, a mellkaskompressziót követően az idős férfi életjelei visszatértek. A közeli iskolából egy hölgy egy defibrillátorral sietett a segítségére, amit a rendőrök a vonalban lévő diszpécser segítségével használtak. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai stabilizálták a 81 éves férfi állapotát, a mentőtiszt véleménye szerint a rendőrök gyors és szakszerű közreműködése életet mentett.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 18. 16:20, hétfő | Helyi

Győri Balett 40 könyvbemutató: Bombicz Barbara bemutatta ikonikus tánclépését

A 19. Győri Könyvszalonon mutatták be a Győri Balett 40 című jubileumi albumot, a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadán, vasárnap.

2019. November 18. 15:24, hétfő | Helyi

Január végén lesz az időközi választás Győrben

Január 26-án vasárnap lesz Győrben az időközi polgármester-választás a helyi választási bizottság pénteki döntése szerint.

2019. November 18. 10:15, hétfő | Helyi

A bőrápolás fontossága a téli időszakban

Bár alapvetően a bőrnek van egy természetes védekező funkciója, ez sajnos önmagában nem nyújt kellő védelmet a hőmérséklet ingadozása következtében fellépő kellemetlenségek ellen.

2019. November 18. 10:09, hétfő | Helyi

Fóliázási praktikák

Megesik, hogy otthonunkban körbetekintve arra gondolunk, hogy jót tenne a lakásnak egy kis frissítés.