Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 07. 09:45, hétfő | PR

Így lesz egyszerű az új nyomtatók vásárlása

Így lesz egyszerű az új nyomtatók vásárlása

Ha nem vagyunk jártasak a technika világában, kihívást jelenthet a nyomtatók vásárlása. Van azonban néhány olyan eszköz és trükk, ami segítségünkre siethet, hogy a legjobb választást hozzuk meg.

A digitális oktatás és a home office bevezetésével sok családban napirendre került a laptopok mellett az otthoni nyomtatók vásárlása is. Ez azonban legalább akkora kihívás az irodatechnikai kérdésekben járatlanok számára, mint a számítástechnikai eszközök megfelelő kiválasztása. Szerencsére van azonban néhány egyszerű szempont, ami segíthet a döntésben.

Első lépés az online tájékozódás

Minden, magára valamit is adó nyomtató bolt rendelkezik weboldallal, ezért mindenképpen kezdjük online az adatgyűjtést. Sok bolt tesz közzé hasznos információkat, amik segíthetnek eldönteni, hogy milyen típusú nyomtató lesz számunkra megfelelő, mert nem mindegy, hogy hány oldalt akarunk havonta nyomtatni.

Érdemes olyan oldalakon böngészni, mint a https://inkton.hu/ mert itt egy helyen elintézhető nem csupán a nyomtatók vásárlása, hanem később a nyomtató kellékek, tintapatronok és alkatrészek megvétele is.

Hasonlítsuk össze a készülékeket!

Az első körös tájékozódás alapján kinyert információ már segít leszűkíteni a kört és eldönteni, hogy milyen típusú nyomtató lesz az ideális. Csináljunk egy szűrést, ami segít összehasonlítani a szóba jöhető nyomtatókat. Ne csak a készülék árát vegyük figyelembe, hanem a nyomtatási kapacitást és a nyomtató kellékek árát is. Hüvelykujj szabály szerint az olcsó nyomtatóhoz drága a patron, a drága nyomtató viszont lehet, hogy hosszútávon olcsóbbra jön ki, ha sokat nyomtatunk, mert több lapot bír egy tonerrel és olcsóbb a nyomtató patron cseréje.

Vegyük fel a kapcsolatot a bolttal!

Ha találtunk olyan boltot, ami várhatóan tudja nyújtani a számunkra szükséges szolgáltatást és nyomtatót, akkor vegyük fel velük a kapcsolatot! Fontos, hogy olyan boltot keressünk, ami viszonylag közel van és vállalja a nyomtató esetleges szervizelését is. Meghibásodások előfordulnak, de néha az első toner csere esetében is jól jön egy kis segítség.

Természetesen fontos a megfelelő színvonalú ügyfélszolgálat, hiszen nyomtatót hosszú távra vesz az ember és ezzel együtt a bolttal is várhatóan hosszútávú kapcsolatunk lesz. Ne kezdjünk olyan bolttal, ahol nem fogadják készségesen a kérdéseinket, vagy éppen nem tudnak rá válaszolni. Ez figyelmeztetés lehet, hogy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből