Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 11. 07:57, csütörtök | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Indul Győrben a bringaszezon

Indul Győrben a bringaszezon

Bár a vártnál később, de végre beköszöntött a tavasz. Pattanjunk hát nyeregbe, annál is inkább, mivel kezdődik a Bringázz A Munkába Kampány és jön a hagyományos kerékpáros felvonulás is…

Győr kerékpárosbarát település. Ennek megfelelően minden évben több fejlesztéssel és programmal találkozhatnak a biciklisek városunkban. A győri bringaszezon 2013. április 20-án kezdődik, ekkor indul ugyanis a Bringázz A Munkába Kampány, amelynek célja, hogy népszerűsítse a mindennapi kerékpáros közlekedést. A résztvevők közlekedési naplón vezethetik kerekezéseiket, a kampány végén pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Aki részt kíván venni az akcióban itt tudhatja meg a részleteket!

2013. április 20-án rendezik városunkban a már hagyományossá vált kerékpáros felvonulást is. Az idei táv 12 kilométer. A felvonulást 15.30-16.30 között rendezik, a rajt a Mobilis Interaktív Kiállítási Központnál lesz, míg a cél a Széchenyi Téren. A befutó után 16.30-17.30-ig HOPPÁRÉ koncertet, 19.00 órától pedig Alley Cat kerékpáros tájékozódási versenyt rendeznek.


A programok májusban is folytatódnak, 9-én két helyszínen is kerékpáros reggelit tartanak. A két keréken érkezők a Megyeháza téren és a Nádor aluljáró Nádorvárosi oldalánál fogyaszthatják el közös reggelijüket 6:00 és 10:00 óra között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense