Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Június 29. 13:16, szerda | Helyi

Ingyen utazhatnak haza a Győrkőcfesztiválról a gyermekek

Ingyen utazhatnak haza a Győrkőcfesztiválról a gyermekek

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.

A 14 év alatti gyerkőcöknek Győr állomásról a visszaút ingyenes, amennyiben odaútra megváltották a vasúti menetjegyet és érvényes karszalagjuk van a rendezvényen való részvételről, és azokat be tudják mutatni.

Győrből, az ingyenes visszautazáshoz fontos, hogy a rendezvényen karszalagot kell kérni, a hazautazást pedig legkésőbb 2022. július 4-én éjfélig be kell fejezni, a díjmentes hazaút csak a karszalag és a gyermek odaúti menetjegyének együttes felmutatásával lehetséges A szülők, kísérők a nekik járó kedvezménnyel (pl. családi, nagycsaládos vagy nyugdíjas kedvezménnyel) utazhatnak.

A kedvezmény csak másodosztályú utazásra használható fel. A karszalag vagy az odaúti jegy hiánya esetén a jegyvizsgáló elszámolja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat és felszámítja az előírt pótdíjat is. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felár megfizetése mindenkire vonatkozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.