Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. November 22. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Elágazás Építőanyagkereskedés

Ingyenes mobil alkalmazás építkezőknek és épület felújítóknak

Ingyenes mobil alkalmazás építkezőknek és épület felújítóknak

Bemutatkozik a mobil technológiát és az épületszigetelést összekötő legújabb magyar (győri) fejlesztésű alkalmazás a „Szigetelj”, mellyel könnyebben felkészülhetünk a télre.

Korunk vívmányai az „okostelefonok” megjelenésével teljesen új utak nyílnak meg előttünk. Használatukkal lehetőségünk adódik az alapvető kommunikáción túl eltérő szolgáltatások, alkalmazások ezreinek igénybe vételére, bárhol is legyünk telefonunkkal. Az építőiparban ritkaság a hasonló fejlesztés, így etalonként ezt ellensúlyozva, a mobilitást, valamint a hozzá fejlesztett logikus, egyszerű felépítést összefogva állt elő a „Szigetelj” elnevezésű mobil alkalmazás.

A nevéből is adódóan pár pillanat alatt a telefonunkra ingyenesen telepítve komplett hőszigetelő rendszer kalkulátort kapunk. A listákból válogatva, az épületünk alapanyagát, a hőszigetelés kívánt típusát, és a hozzá tartozó vakolat színét megadva megkapjuk azt ajánlott négyzetméter árat, melyet a kereskedéssel egyeztetve tovább pontosíthatunk.

„Napjaink aktuális építőipari feladatához, az épületek külső hőszigeteléséhez kapcsolódik a „Szigetelj” nevű app, amely mindenki számára pofonegyszerű lépésekkel vezeti el a felhasználókat ahhoz, hogy az általuk kiválasztott fal+hőszigetelési rendszerhez ne csak konkrét megoldásokat, hanem tényleges – az egész országra érvényes – árakat is kapjanak. Próbálják ki!” – Koós Miklós építész (koos.hu)

„Célunk ezzel az innovációval (melyet hamarosan 2 hasonló fejlesztés is követ), az építőanyagok elérhetőségének modernizálása, a vásárlóközönség hasznos információkkal való ellátása, hogy minél környezettudatosabban és energiatakarékosabban alakítsák ki otthonaikat, gondolva a jövő nemzedékeire is.” – Elágazás Építőanyagkereskedés

Közvetlen leírás, letöltési elérhetőség és bővebb információ a http://szigetelj.elagazas.hu weboldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.