Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2020. Március 02. 06:10, hétfő | Helyi

Intenzív osztályra került Fekete Dávid kéthónapos kisfia

Intenzív osztályra került Fekete Dávid kéthónapos kisfia

Fekete Dávid érthető módon nagyon aggódik kisfiáért, akit a győri kórház intenzív osztályán ápolnak. Az énekes megerősítette a híreket közösségi oldalán.

Fekete Dávid és felesége, Regina egyik gyermekét, Ádint a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház intenzív osztályán kezelik.

Az orvosok azt gyanítják, hogy a kisfiú RSV-vel küzd, azaz olyan óriássejtes légúti vírusfertőzéssel, ami súlyos légzési zavarokat okozhat.

„Csúnyán köhögött, egyre nehezebben vette a levegőt, és ami nagyon ijesztő volt, nem evett és nem ivott semmit. Féltünk, hogy kiszárad, így bevittük a kórházba. A főorvos azt mondta, Ádinnak feltehetően RSV-je van, és súlyos az állapota. Még az is felmerült, hogy lélegeztetőgépre kapcsolják, de remélem, lesz annyira erős a kisfiam, hogy erre nem lesz szükség… Mivel az intenzív osztályon kezelik, csak felváltva engednek be hozzá. A szívem majd megszakad, ha meglátom, ahogy falfehéren fekszik az ágyban” – mondta a háromgyerekes apuka a Blikknek.

Forrás: nlc.hu

Fotó: Fekete Dávid / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 11:49, szerda | Helyi

Elszabadultak az árak – 700 000 forint felett a lakások négyzetméterára Győrben

Két számjegyű áremelkedés látható a használt lakóingatlanok – lakások és családi házak – kínálati piacán a legnagyobb városokban – derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből.

2022. Május 25. 10:17, szerda | Helyi

Hétvégén is nyitva tartanak a kormányablakok

2022. Május 25. 09:15, szerda | Helyi

Lezárják a Dunakapu téri mélygarázst

A Győr-Szol arról tájékoztatott, hogy a Dunakapu téri mélygarázsban május 27-től május 30-ig takarítási munkák zajlanak.

2022. Május 24. 09:19, kedd | Helyi

Egyre többet kell várni a műszakira