Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2013. December 16. 14:48, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Izgalmas nyereményekkel várjuk üzletünkben a Baci Angyalokat!

Izgalmas nyereményekkel várjuk  üzletünkben a Baci Angyalokat!

December 2-án új Baci Lingerie üzletet nyitottunk Győr belvárosában, a Baross út és Bajcsy-Zs.út találkozásánál! A korábbinál nagyobb alapterületen, nagyobb választékkal (Győr, Bajcsy-Zs.u.42.) várjuk a Baci Angyalokat.

A nagyobb alapterület lehetővé teszi, hogy a szuper elegáns Black LabelCollection, a szexi White LabelCollection csodaszép darabjai mellett a DESIGNER COLLECTION legújabb modelljei elérhetővé váljanak immár a győriek számára is.
A New York legjobb dizájnerei által megálmodott Designer kollekciónk megjelenésével nincsenek határok a Baci Lingerie-nél. Kortól, mérettől, alkalomtól függetlenül találsz magadnak csodaszép kényelmes darabokat a hétköznapokra is. Rengeteg új szín, új anyag és új forma jellemzi e kollekciónkat. Megjelentek az alakformálófehérneműink, rengeteg új pushup és extrém pushup melltartót terveztünk, de vannak varrás nélküli bugyik, sportmelltartók a hétköznapokra, sőt még szexi pizsamákat és köntösöket is kínálunk. Na és persze vannak újabb különleges minőségű fűzőink és szexi klubruhák is.

Persze az új győri üzletben elérhetőek már egyéb kiegészítőink is: így a DonabyJo afrodiziákum alapú vágykeltő testápoló natúrkozmetikai termékeink, AnnDevine kristályköves testékszereink, Hollywood legrejtettebb szépségtitka, a Hollywood Curves termékcsaládunk, és persze több mint 100 formatervezési díjjal elismert OVO masszírozókészülékeink.

Játssz és nyerj!

Gyere be új győri üzletünkbe, lepd meg magad karácsonyra egy izgalmas fehérneművel, közben csekkolj be a facebookon üzletünkbe, egy vidám érzéssel, és NYERJ!
Játékunk december 31-ig tart és mindenki részt vesz benne, aki a győri Baci Lingerie üzletünkben vásárol és közben becsekkol a facebookon!
Az izgalmas főnyeremény 1 db 25. 000 Ft, és 3 db 10.000 Ft értékű Baci vásárlási utalvány.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 27. 11:52, csütörtök | Helyi

Folytatni akarja tanulmányait a győri késelő diák

Nem mondott le a továbbtanulásról az a 17 éves fiú, aki decemberben megkéselte az osztályfőnökét egy győri középiskolában, mert az hármast adott neki az egyik dolgozatára. A Blikk információi szerint amint a szabályok engedik, a fiú is

2020. Február 26. 18:22, szerda | Helyi

A külső városrészekkel ismerkedhettek az Idegenvezetők Világnapján

Több mint 250-en vettek részt az elmúlt vasárnap az Idegenvezetők Világnapján Győrben, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok szervezésében.

2020. Február 25. 12:44, kedd | Helyi

Az asztali lámpa 6 típusa

Asztali lámpára minden lakásban szükség van.

2020. Február 24. 18:48, hétfő | Helyi

Kazinczys diákok filmje nyert az Országos Középiskolai Filmszemlén

A hétvégén rendezték Budapesten az O.K.Országos Középiskolai Filmszemlét. A 15. alkalommal megtartott, három napos eseményre mintegy 100 pályamű érkezett, ezek közül nyerte el az első díjat “A valami” című alkotás.