Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2011. Október 31. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Újabb sztárpár van születőben?

Újabb sztárpár van születőben?

Napokkal ezelőtt röppentek fel az első hírek, hogy a Förtelmes főnökök sztárja ez egyik Olsen-lánnyal randevúzik.

Az első hírek arról szóltak, hogy a Förtelmes főnökök és az Elhajlási engedély sztárja, Jason Sudeikis új barátnője nem más, mint az egykori hollywoodi gyereksztár, Ashley Olsen. A legújabb értesülések szerint azonban nem ő, hanem ikertestvére, Mary-Kate a sztár kedvese. A hírességeket a napokban látták együtt egy New York-i étteremben, meglehetősen meghitt beszélgetés közben.

Az E! News értesülései szerint a szépséges lány és Jason egy partira érkeztek az étterembe egy nagyobb társasággal, de az este folyamán szinte kizárólag egymással foglalkoztak. A kavarodás abból lehetett, hogy az ikertestvér is ott volt a bulin - "Mary-Kate és Jason a Stone Rose Lounge-ban voltak, egész este egymással voltak elfoglalva. Ashley viszont egy nagyobb társasággal beszélgetett, többek között ott volt Brett Ratner, Eddie Murphy és Casey Affleck. A testvére viszont csak Jason mellet volt, nagyokat nevettek, nagyon édesek voltak."

A divatkreátor ikrek szóvivője elmondta - "Ashley, Mary-Kate és Jason együtt mentek egy partira. Együtt voltak, mivel együtt dolgoznak. Ennyi az egész."

A közös munka Ben Stiller és Eddie Murphy új filmje a Hogyan lopjunk felhőkarcolót, amit november 10-től láthatunk a magyar mozikban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.