Városlista
2020. december 5, szombat - Vilma

Hírek

2011. Október 31. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Újabb sztárpár van születőben?

Újabb sztárpár van születőben?

Napokkal ezelőtt röppentek fel az első hírek, hogy a Förtelmes főnökök sztárja ez egyik Olsen-lánnyal randevúzik.

Az első hírek arról szóltak, hogy a Förtelmes főnökök és az Elhajlási engedély sztárja, Jason Sudeikis új barátnője nem más, mint az egykori hollywoodi gyereksztár, Ashley Olsen. A legújabb értesülések szerint azonban nem ő, hanem ikertestvére, Mary-Kate a sztár kedvese. A hírességeket a napokban látták együtt egy New York-i étteremben, meglehetősen meghitt beszélgetés közben.

Az E! News értesülései szerint a szépséges lány és Jason egy partira érkeztek az étterembe egy nagyobb társasággal, de az este folyamán szinte kizárólag egymással foglalkoztak. A kavarodás abból lehetett, hogy az ikertestvér is ott volt a bulin - "Mary-Kate és Jason a Stone Rose Lounge-ban voltak, egész este egymással voltak elfoglalva. Ashley viszont egy nagyobb társasággal beszélgetett, többek között ott volt Brett Ratner, Eddie Murphy és Casey Affleck. A testvére viszont csak Jason mellet volt, nagyokat nevettek, nagyon édesek voltak."

A divatkreátor ikrek szóvivője elmondta - "Ashley, Mary-Kate és Jason együtt mentek egy partira. Együtt voltak, mivel együtt dolgoznak. Ennyi az egész."

A közös munka Ben Stiller és Eddie Murphy új filmje a Hogyan lopjunk felhőkarcolót, amit november 10-től láthatunk a magyar mozikban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 04. 17:05, péntek | Bulvár

Vagyonért kelt el Sean Connery Bond-pisztolya

Sean Connery a Dr. No című James Bond-filmben használta azt a pisztolyt, ami csütörtökön 256 ezer dollárért (75 millió forintért) kelt el egy Beverly Hills-i árverésen.

2020. November 30. 15:08, hétfő | Bulvár

Kiderült, hogy mi okozta Sean Connery halálát

A Bahama-szigeteken kiadott halottkémi jelentés szerint az október végén, 90 évesen elhunyt Sean Connery halálát tüdőgyulladás, szívproblémák és idős kora okozta.

2020. November 26. 08:00, csütörtök | Bulvár

Diéta Percek, Hamburger - VIDEÓ

A diétába néha egy kis bűnözés is belefér! Feri egy hamburger elkészítésébe avatja be nézőit!

2020. November 25. 13:05, szerda | Bulvár

Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.