Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

Valódi kompetencia a padlóburkolatok terén is

Szánjuk rá az időt és nézzük meg élőben, hogy a stílusunkhozhoz vagy helységhez megtaláljuk a tökéletes padlót, legyen szó akár fafajról, kivitelről, színekről, speciális felületi struktúráról vagy az illesztés típusáról. Mindegyik padlóburkolathoz rendelkezésre állnak a szakszerű lerakáshoz szükséges tartozékok is.
Olyan egyedi padlóburkolatot is választhatunk a Jaf Holz-nál, mint a halszálka mintás padló! Ez az elegancia az, amelyet a saját házába varázsolhat - a HERRINGBONE kollekcióval. A modern belsőépítészettel kombinálva rendkívül vonzó ellentéteket hozhat létre a hagyomány és a modernitás, a divat és a történelem között a saját életterében. A HERRINGBONE nem csak egy megjelenés, hanem egy teljesen új lerakási technika a laminált padlók világában, amelynek segítségével könnyen létrehozhat egy nagyon összetett megjelenésű padlóburkolatot, amelyet még a szakavatott szemek is valódi fának fognak érezni. Megújuló nyersanyagból, fenntarthatóan erdőművelésből származó fából készült laminált padló. A gyártó cég elkötelezettséget vállalt egy egészségesebb világért, ezért az új termék 90%-ban faalapanyagú, így bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.

Nagyon népszerű és időtálló megoldás a vinyl padló, amelyből szintén hatalmas választék kapható a JAF Holz-nál. A többi burkolathoz képest sokkal puhább, csendesebb, kellemesebb a járás rajta, ízületkímélő, mezítláb is nyugodtan lehet rajta járni. Olyan meleg érzetet biztosít, hogy még padlófűtésre sincs szükség. Nehezen éghető, amit egy égéskésleltető anyag hozzáadásával érnek el. Nagyon könnyű tisztán tartani, bírja a vizet, ezért kórházakba, irodaházakba előszeretettel alkalmazzák. Konyhába, fürdőszobába, de akár uszodába is tehető. A felületi struktúrát hosszú ideig megtartja a speciális poliuretán lakkrétegnek köszönhetően, így nem csúszós. Ez a lakkréteg adja a vinyl padló értékállóságát és magas minőségét.

A JAF Holz hazánk egyik legjelentősebb piaci szereplője a kész beltéri ajtók terén is. A népszerű modellekből tartott jelentős mennyiségű és széles választékú raktárkészlet révén bátran belefoghat bárki akár nagyobb szabású átalakításba vagy építkezésbe is. Amennyiben nagyobb projektekről van szó, egy delegált, képzett kolléga mindent egy kézben tart a kalkulációtól a logisztikáig.

Aki új teraszt szeretne, vagy a meglévőt átalakítani, felújítani, a bemutatóteremben azt is kipróbálhatja, hogy milyen a különböző teraszburkolatok tapintása, milyen érzés rajtuk járni. Tömörfa vagy WPC burkolat lenne optimális választás? Az esztétikai szempontok mellett szakértő tanácsokkal is ellátják az ügyfeleket. Személyes időpontfoglalással tanácsadás is elérhető, ami díjmentes, és segítenek a választásban, az áru átvételére is van lehetőség időpontot egyeztetni.
A JAF Holz mottója: "Szabad az út a dekorok széles spektrumának és az Ön képzelő erejének".

Különböző formák és trendek inspirálnak minket, miért ne mutatkozhatna meg ez a dekorációban is! Mindegy, hogy klasszikus vagy modern, egyszerű vagy játékos, puritán vagy letisztult - a JAF dekoratív lapok rendkívüli kínálata minden igényt kielégít.

• Első osztályú anyagminőség
• Innovatív, dekoratív design
• Széles választék

Amennyire különbözik az egyes emberek ízlése, olyan sokrétű dekor választékkal rendelkeznek: a JAF Holz olyan vezető európai márkák termékeit forgalmazza mint pl.: az Egger, Falco, Kronospan, Fundermax és Kaindl.

A dekoratív lapok különböző hordozó anyagokkal és vastagságban is elérhetőek, valamint minden kiválasztott színhez és struktúrához megtalálja mindenki a tökéletes élzárót is. A hatalmas raktárkészletnek köszönhetően széles választék és gyors kiszállítás jellemzi a céget.

Akár otthon, akár iroda dekorációjáról, felújításáról van szó, a Jaf Holz egészen biztosan nem szab határt a képzeletnek!

JAF Holz Ungarn Kft.
Vállalkozók útja 13.
9081 Győrújbarát

Tel. +36 96 543 400
Fax. +36 96 543 411
gyor@jafholz.hu

(X)

Címkék: ajtók, Jaf Holz, padló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.