Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2010. December 22. 14:55, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat

„Jó szándékkal, jó helyre” – az OTP ismét anyagi támogatást nyújtott megyei fenntartású intézménynek

„Jó szándékkal, jó helyre” – az OTP ismét anyagi támogatást nyújtott megyei fenntartású intézménynek

A legnagyobb hazai lakossági pénzintézet, az OTP Bank Nyrt. ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy a szakmai munka mellett nemes célok megvalósításában is követendő példát mutat: a környezetvédelem, a kultúra és a hátrányos helyzetű

E törekvés szellemében a megyei önkormányzat által fenntartott intézmények közül ebben az évben Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának Gyermekvédelmi Központját és Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatát támogatták egy-egy jelentősebb összegű adománnyal. A támogatandó intézmények kiválasztása a megyei önkormányzat vezetőivel közösen, előzetes egyeztetés alapján történt. A támogatás tényét rögzítő megállapodás aláírására a közelmúltban került sor. A megyei önkormányzat intézményei életében, működésében fontos szerepe van az adományoknak és a támogatásoknak. Az adomány felhasználásáról az intézmények önállóan döntenek, de mindkét intézményben olyan tárgyak beszerzésére fordítják majd az összeget, amelyeket hosszú éveken keresztül használhatnak az intézményi ellátottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:19, hétfő | Helyi

Amikor rossz helyre kopogtatsz: eltévesztette, a házszámot a betörő

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki betört egy házba, hogy jogosnak vélt vagyoni igényének erőszakkal érvényt szerezzen egy közel 20 cm-es pengével, de tévedésből rossz ingatlanba tört be.

2024. Május 13. 08:15, hétfő | Helyi

Kreditekkel az egyetemre

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Iskolaközpont.

2024. Május 13. 07:13, hétfő | Helyi

Jedlik Ányos elismerően csettintene: ma is működik a 100 éves szódagép

Egy ménfőcsanaki testvérpár ajánlotta fel azt a mintegy százéves szódagépet, amely a győri Széchenyi téri sörházban talált otthonra.

2024. Május 12. 09:11, vasárnap | Helyi

Idén is virágba borul Győr

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése.