Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 02. 12:44, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Jogerősen életfogytiglani fegyház egy rablóbanda vezetőjének

Jogerősen életfogytiglani fegyház egy rablóbanda vezetőjének

Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla szerdán azt a férfit, aki társaival számos rablást követett el 2009 őszén és telén.

Széplaki László bíró az ítélet kihirdetésekor jelezte: ezzel helybenhagyták a Szombathelyi Törvényszék tavaly nyári elsőfokú ítéletét, amely ellen megalapozatlanság, bizonyítottság hiányát felvetve, valamint enyhítésért fellebbezett a többszörösen visszaeső férfi.

A férfit emberölés mellett kilenc rablás és egy rablási kísérlet, testi sértés, személyi szabadság megsértése, lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés és más cselekmények miatt ítéltek most el. Hajba József legkorábban harminc év múlva helyezhető feltételesen szabadlábra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.