Városlista
2020. január 17, péntek - Antal

Hírek

2013. Október 31. 10:36, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Jogerősen hét év börtönre ítélték az élettársát agyonverő bokszbajnokot

Jogerősen hét év börtönre ítélték az élettársát agyonverő bokszbajnokot

Jogerősen hét év börtönnel sújtotta csütörtökön meghozott döntésében a Győri Ítélőtábla azt az egykor országos hírű sportolót, aki három éve olyan súlyosan megverte élettársát, hogy az belehalt sérüléseibe.

Zólyomi Csilla bíró tanácsa ezzel helybenhagyta a Tatabányai Törvényszék első fokú ítéletét, amely emberölés bűntette miatt mondta ki bűnösnek Hideg Szilvesztert, aki a nyolcvanas évek közepén országos bajnok ökölvívó volt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 16. 14:48, csütörtök | Helyi

Herendi porcelánokból nyílik egyedülálló kiállítás Győrben

Csaknem négyszáz, egyedi készítésű herendi porcelánból készült tárgyat mutat be a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. győri tárlatán.

2020. Január 16. 14:05, csütörtök | Helyi

Szappanos Tibor Győrben Co-Operázik

Február 1-jén érkezik Győrbe Mozart háromfelvonásos daljátéka, a Szöktetés a szerájból, a Co-Opera harmadik bemutatója a premiert követően még tizenöt alkalommal lesz látható a Győri Nemzeti Színházban.

2020. Január 15. 17:30, szerda | Helyi

Termelési rekorddal zárta az évet a győri Audi

Jelentősen nőtt az Audi Hungária Zrt. termelési eredménye 2019-ben, közel kétmillió motort és több mint 164 ezer autót készítettek – tájékoztatott a győri székhelyű vállalat.

2020. Január 15. 09:54, szerda | Helyi

Finnországban díjazták Forgács Péter rendezését

A legnagyobb büszkeség a Győri Nemzeti Színház igazgatója számára az a négy díj, amelyeket a finnországi rendezéséért, a Kabaréért gyűjtött be.