Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2015. Április 29. 17:39, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Jose Cura és Rost Andrea vasárnap Győrben!

Jose Cura és Rost Andrea vasárnap Győrben!

A Győri Filharmonikus Zenekar Berkes Kálmán művészeti vezényletével felejthetetlen élményt kínál az opera szerelmeseinek. Két világsztár, José Cura és Rost Andrea közreműködésével, 2015. május 3-án egy nagyszabású hangversenyen csendülnek az operairodalom legszebb áriái és duettjei Győrben, az Audi Arénában.

A szervezők, a művészi élmény mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az előadás technikai kiszolgálása is messzemenőkig hozzájáruljon a hangverseny sikeréhez.

Bárhol foglalnak majd helyet a nézőtéren, bármilyen messze is üljenek a színpadtól, semmiről nem fognak lemaradni. Nagyméretű ledes kivetítőkön, profi stáb közreműködésével lehet majd nyomon követni a színpadon történő eseményeket, és az ország legjobb hangmérnökei gondoskodnak arról, hogy az Audi Aréna minden szegletében, a nézőtér minden székéről kiváló minőségben hallhassák és láthassák a két világsztár, és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában az operairodalom legszebb műveit.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.

2023. Június 06. 08:15, kedd | Helyi

Győrben koncertezik Péter Bence

A Győri Filharmonikus Zenekarral koncertezik Péter Bence. A világhírű zongoravirtuóz sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a műfaji korlátokat.

2023. Június 06. 07:16, kedd | Helyi

Tűzpiros Ferrarit árverez el a NAV

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 05. 10:16, hétfő | Helyi

Autósok figyelem! Keddtől aszfaltoznak a 83-as főút győri bevezető szakaszán

Aszfaltozás miatt forgalmi rend változásra és lezárásokra kell készülniük az autósoknak a 83-as út győri bevezetőjénél.