Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Október 14. 09:30, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Jövő csütörtökön adják át a győri Audi új projekt- és oktatóközpontját

Jövő csütörtökön adják át a győri Audi új projekt- és oktatóközpontját

A kormány által is kiemelten támogatott győri Audi-beruházás egy újabb fázisához ér a jövő héten: az Audi Hungária Motor Kft. és az Audi Akademie Hungária Kft. okt. 20-án avatja fel a cég új Projekt és Oktatóközpontját.

Az Audi folyamatosan erősíti oktatási együttműködését Győrrel. A Széchenyi István Egyetemen folyamatosak az infrastrukturális fejlesztések, és nincs ez másként a modern járműtechnológiával felszerelt Lukács Sándor Szakközépiskolában sem.

Rozmann Richárd személyi ügyekért felelős ügyvezető igazgató, Audi Hungária Motor Kft., Győr: "Az egyetemen jó pár éve hoztuk létre a belső égésű motorok tanszékét, az idén adtunk át éppen egy motorellenőrző berendezést, amit közösen a várossal fejlesztettünk ki. A várossal már hosszú ideje a szakmunkásképzés megújításán is dolgozunk, és komoly sikerrel. Ez azt jelenti, hogy a múlt évhez képest meg fogjuk duplázni a mi szakmunkástanulóink létszámát, a 120-ból 240 szakmunkástanuló fogja a gyakorlatát nálunk tölteni" - mondta még korábban a Nyugathír.hu-nak Rozmann Richárd.

77 végzős szakmunkás tanuló tett idén júniusban sikeres vizsgát az Audinál működő duális szakképzés keretében. Közülük nyáron 65-en álltak munkába a győri gyárban, míg 12-en továbbtanulnak. Az elmúlt években közel ezer szakmunkás végzett az Audinál, 80 százalékuk a gyakorlati képzés befejezését követően munkát kapott a vállalatnál.

Címkék: Audi Hungaria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.