Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 17. 18:30, péntek | Helyi
Forrás: Openhouse

Újságírópályázat diákoknak, gyakornokoknak!

Újságírópályázat diákoknak, gyakornokoknak!

Az Openhouse keresi a jövő ingatlanpiacának szakújságíróját! Jelentkezni műfaji és terjedelmi megkötöttségek nélkül bármilyen, a médiában 2012. április 15-ig megjelent, ingatlanszakmával kapcsolatos pályaművel lehet.

A verseny feltétele: az Openhouse-nak legalább egyszer szerepelnie kell valamilyen formában a megjelent anyagban.
A versenyre nevezni az anyag leadásával*, valamint a pályázó nevének, címének, e-mail és telefonos elérhetőségének megadásával lehet.

*Offline média esetében egy fénymásolt vagy scannelt változatot kérünk eljuttatni postán vagy e-mailben, esetleg feltöltéssel az Openhouse Országos Ingatlan Hálózathoz a megadott elérhetőségek bármelyikére. On-line megjelenés esetén a pontos url-címet kérjük megadni. Elektronikus sajtómegjelenéseket hang- és kép esetén is egyaránt vágatlanul, a műsor környezetéből nem kiemelten fogadunk el nevezéseket- akár mp3, mp4 formátumban, akár videómegosztó portálokra feltöltve, akár óriásfájlként elküldve.

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat elérhetőségei:
9023 Győr, Somogyi B. u. 32.
info@oh.hu

www.facebook.com/ohingatlan

A levélen, e-mail tárgyában vagy a facebook poszt első szavaként kérjük, ne felejtsétek el feltüntetni: "Az Openhouse diákújságírója"

A versenyben 2012. április 15-ig megjelent és április 20-ig az Openhouse-hoz eljuttatott anyagok vehetnek részt. A verseny összdíjazása 30.000 Ft. A nyerteseket személyesen értesítjük, az eredményeket országos szinten kommunikáljuk a médiában. A nyertesek az Openhouse-tól szakmai ajánlást kapnak útravalóul. Eredményhirdetés: április 25-én.

Címkék: Openhouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.