Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 08. 17:05, szerda | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Kezdő vállalkozások \"csibekeltetője\"

Kezdő vállalkozások \

Megfelelő irodát találni, megfizetni nem könnyű feladat egy kezdő vállalkozás számára. Ami belefér a költségvetésbe, gyakran színvonalon aluli, a kínált szolgáltatások nem mindig arányosak a négyzetméterárral.

Az inkubátorházak többek között ezeket a piaci hiányosságokat hivatottak kipótolni, teszik mindezt úgy, hogy egy kezdő, akár pár fős vállalkozás számára is színvonalas irodahelyet, tárgyalót, műszaki, technikai szolgáltatást nyújt.

Ilyen elgondolású inkubátorházzá alakul át, a Győr Ipari Park, egyik Hűtőház utcai kihasználatlan, jelenleg romos ingatlanja. A beruházó Euro- Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. 175 millió forint uniós támogatást nyert tervei megvalósításához, melyet a héten ünnepélyes projektnyitó sajtótájékoztató keretein belül mutattak be.

A tulajdonos és ügyvezető Puskádi János, illetve a kivitelező BMB Faktor Kft ügyvezetője Matheisz István is úgy látják, jövő év közepén sikerül megnyitniuk az inkubátorházat, melyben akár már most előfoglalhatják helyüket a három évnél fiatalabb vállalkozások.

Matheisz István a körbejáráson kitért arra is, hogy a gépészeti átalakításnál gondolnak a megújuló energiák hasznosítására a is, a fűtésre például napenergiát hasznosító gépészeti berendezéssel segítenek rá.
Az Euro- Office Hungary Kft. tervei szerint a belső tereket a leendő bérlők igényeihez alakítják ki, melyek között biztosan lesznek egy-két személyes irodák, és nagy tárgyalók is.

A beruházás menetéről, bérlési lehetőségekről itt érdeklődhetnek:

www.eoh.hu

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.