Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. November 26. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Sajtóközlemény

Kiemelt díjat kapott Győr városa

Kiemelt díjat kapott Győr városa

Miniszterelnöki különdíjat kapott a város a Virágos Magyarországért versenyben.

A Kaposváron megrendezett díjátadón az a megtiszteltetés érte a várost, hogy a Virágos Magyarországért verseny Miniszterelnöki Díját Győr kapta város kategóriában. A díj odaítélésének indoklásában elhangzott: „Győr város zöldfelületeinek fenntartása példaértékű. A folyópartok bekapcsolása a belvárosi zöldterületekbe, a vízzel párhuzamos sétányok kialakítása kiváló ötlet, szép, maradandó megvalósítással. A város köztisztasága, rendezettsége figyelemre méltó. Győr rendkívül tudatosan, dinamikusan fejlődő város. Sok az egynyári kiültetés, az ágyásokban nagyon jó a növénytársítás szintek kialakításával és a színekkel.”

Városunkat Radnóti Ákos, a városüzemeltetésért is felelős alpolgármester, az ezzel a területtel foglalkozó Településfejlesztési Főosztály és a Győr-Szol Zrt. képviselte az ünnepi eseményen. Radnóti Ákos alpolgármester elmondta, hogy két éve intenzív munka indult meg a városüzemeltetési területen, s a közösen végzett munka a hivatal szakembereivel és a Győr-Szol-lal, meghozta az első elismerést is. Számtalan újdonságot vezettek be, a munkafolyamatokat átszervezték, a költségeket optimalizálták és emellett minden évben folyamatosak a zöldterületi fejlesztések és felújítások. Példaértékű a szökőkút-és műemlékek, szobrok megújításának programja is. A cél az, hogy fenntartsák ezt az állapotot, sőt tovább javítsanak a minőségen, így egy szépen gondozott, tiszta, rendezett képet mutató és fejlődő város minden győri érdekét szolgálja.

A fotón középen Radnóti Ákos alpolgármester és Kovács Róbert a Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési és kivitelezési igazgatója az önkormányzat és a cég munkatársaival és a miniszterelnöki oklevéllel és ajándékcsomaggal.

Fotó: O. Jakócs Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.