Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2019. Június 06. 08:50, csütörtök | Helyi

Kilenc díjat érdemelt ki Győr a marketingversenyen

Kilenc díjat érdemelt ki Győr a marketingversenyen

Az eddig megszerzett 19 városmarketing gyémánt-díjhoz szerdán újabb kilencet nyert a győri önkormányzat, amellyel továbbra is holtversenyben vezeti a marketingranglistát.

Az Országos Városmarketing Díjat a Magyar Marketing Szövetség alapította. A kezdeményezés célja egyrészt a városmárkázás helyes gyakorlatának elterjedése, másrészt az, hogy széles körű nyilvánosságot kapjanak a városmarketing területén alkalmazott jó gyakorlatok. Az idei díjátadót szerdán tartották a fővárosban, ahol városunk számos elismerést vehetett át.

A Győr+ Rácz Annamáriát, a hivatal Városmarketing és Programszervezési Osztályának vezetőjét kérdezte a díjátadó kapcsán. „Az idén tíz marketingtevékenységgel nevezett a város, amelyekről azt gondoljuk, hogy érdemesek a széles körű bemutatásra, esetleg más városoknak is jó példával szolgálhatnak. Győr színes programkínálatához, kulturális életéhez, a tavalyi Európa Kulturális Fővárosa pályázathoz, sőt városfejlesztési projektekhez is olyan marketingelemek tartoztak, amelyek azok népszerűsítését, könnyebb beazonosíthatóságát, a győri kínálat sokszínűségét mutatják az „Egy város, ezer élmény” szlogennek megfelelően. Mindezeket olyan partnerekkel valósítottuk meg, mint a Győri Művészeti és Fesztiválközpont, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi tér, a Győr Projekt Kft., a Karzat Színház Nonprofit Kft., a Cycleme Bérkerékpár Rendszerek Kft. vagy éppen a Győr+ Média Zrt., de a többi, fel nem sorolt városi intézmény is köszönetet érdemel az összehangolt marketingtevékenységért.”

Az osztályvezető a győri pályázatokat sorolva elmondta, a tízből kilenc pályázat nyert. A rendezvény-esemény kategóriában népszerű és a magyar hagyományokra építő Nép- és világzenei Fesztivállal, valamint az Európa Kulturális Fővárosa megmérettetés tavaly decemberi, a zsűri látogatására szervezett nagyszabású prezentációval neveztek, de ott volt a győztes pályázatok között a Stílusos ART Piknik is, amely a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége különdíját is elnyerte. A külső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában a megújult és bővített Győr könyvvel és a Győr2023 Facebook-oldallal arattunk sikert. A belső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában a győri szerzők köteteit kínáló Lokálpatrióta könyvesbolttal és az Európa Kulturális Fővárosa pályázatunk kiadványával és nyereményjátékával nyert díjat a város. „Az arculattervezés kategóriában Győr legújabb és talán legegyedibb programjának, a 31! összművészeti fesztiválnak az arculatával indultunk, míg a városfejlesztési projektek marketingprogramjai, kampányai kategóriában az országosan is egyedülálló, zárt rendszerű kerékpártárolót, a GyőrBox-ot mutattuk be, amelyek szintén díjat érdemeltek.”

Városunk négy éve négy, három éve öt, két éve ismét négy, tavaly pedig hat gyémánt díjat nyert el. A szerdai díjátadón kiderült, hogy az idén további kilenc gyémántdíjat zsebelt be Győr, amivel továbbra is Miskolccal közösen vezeti a gyémánt-ranglistát, és immár 28 olyan marketingtevékenységgel büszkélkedhet, amelyet követendő példának tart a szakmai zsűri a városmarketing területén.

Szerző: Papp Zsolt

Forrás: gyorplusz.hu

Képek: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:18, péntek | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával? A Husqvarna PROFINAPOT feltétlen írja be a naptárába.

2019. Augusztus 23. 08:35, péntek | Helyi

Megnyíltak a Győri Bornapok

Borlovagok látványos felvonulásával vette kezdetét csütörtökön este a XII. Győri Bornapok, Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál Győrben.

2019. Augusztus 21. 18:06, szerda | Helyi

Győrben lövöldözött az utcán

Egy győri férfi fegyverrel a kezében sétálgatott az egyik úton, majd megállított egy autót úgy, hogy kétszer a levegőbe lőtt, majd kirabolt egy benzinkutat. Tettére nincs magyarázat.

2019. Augusztus 19. 08:16, hétfő | Helyi

ÜZLETBŐL AKARTAK LOPNI, KERESSÜK ŐKET

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a két bolti tolvaj elfogása érdekében.