Hírek
2013. Május 09. 09:49, csütörtök |
Helyi
Forrás: infoGyőr
Királynői borvacsora a Golden Ball Étteremben
Milyen a tökéletes tavaszi este? Egy pohár kiváló bor, ínycsiklandó vacsora, langymeleg, virágillat, hangulatos környezet.
Álom lenne csupán luxuskivitelben? Akár valóság is, ha Győregyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontját, a Golden Ball Clubot választja, ahol agasztronómia élményt nyújtó Spárga vacsora mellé, a Nyakas Pince esszenciáit fogyaszthatja.

Mindenki szeret jókat enni és inni. A Golden Ball Clubban most minden adott, igazi kulinárisélményben lehet része azoknak, akik kipróbálják az étterem spárgavacsoráját, a Nyakas pinceboraival leöblítve.

Miért pont a spárga? Először is, mert szezonja van, s a tavasz királynőjeként is szokták emlegetni.Sokféleképpen lehet felhasználni, egyedi íze miatt számtalan variációban fogyasztható. A vacsoramenüsora gyakorlatilag egyfajta gasztroutazás a spárga körül, ahol a hideg és meleg fogásokkülönböző felhasználását és oldalát mutatják be a növénynek: hol a főszerepben, hol kísérőkénttányérunkon.
Az ilyen fogásokhoz a fehérborok passzolnak igazán, amelyeknek idehaza a Nyakas Pince az egyiklegismertebb mestere. Boraik a nemzetközi porondon is minden évben nagy elismeréseket gyűjtenekbe. Üde, friss italok a Nyakas-borok, nagyon gyümölcsös illatokkal és ízekkel, egy tavaszi estetökéletes kellékei.

A vacsorán a Pincészet két borásza mutatja be a különböző tételeket, amelyekhez Suga Péter Chefálmodta meg a menüsort. Az év nemzetközi érmes borai mellett, utolsóként a pince „büszkeségét” ismegízlelhetik az érdeklődők.
A menü ára, amely tartalmazza a borok kóstolási mennyiségét is: 7.900,- Ft/fő
AKCIÓ: május 14-ig történő jelentkezés esetén a fenti ár helyett kedvezményesen, 6.750 Ft-értfoglalhatják le helyeiket a vendégek!
A menü és a borsor:
Welcome ital és falat
Irsai Olivér 2012
Házilag füstölt sügérfilé korianderes spárgasalátával
Aligvárom 2012
Spárgakrémleves bodzavirággal és citrusolajjal
Sauvignon Blanc 2011
Zöldspárgás csirkemell vajas tőkegombával és parmezános fettuccine-vel
Pinot Gris 2011
Bőrén sült fogasfilé és tőkehalmáj marokkói citrommal, spárgarizottóval
Riesling 2011
Válogatott sajtok és helyben sütött pékáru
Menádok Chardonnay 2011
Időpont: 2013. május 17., péntek, 19:00 óra
Helyszín: Golden Ball Club Étterem
Jelentkezni a 96 / 618-105-ös telefonszámon, vagy e-mailben a goldenball@t-online.hu címen lehet.
Ezek érdekelhetnek még
2025. December 05. 08:19, péntek | Helyi
UNI Győri Úszó SE: kiváló eredmények a CECJM 2025 válogatott viadalon
„A CECJM 2025 válogatott versenyen egyesületünket nagy megtiszteltetés érte: két úszónk, Zámbó Anna Villő és Bergendi Gellért is bekerült a magyar válogatottba.
2025. December 05. 08:07, péntek | Helyi
Lámpát, zebrát kap Győrújfalun a veszélyes csomópont
Régi problémája oldódik meg hamarosan Győrújfalunak és a szigetközi főút használóinak: a Fő téri csomóponthoz jelzőlámpát helyeznek, így hamarosan gyalogátkelőhely is épülhet a forgalmas kereszteződésben.
2025. December 05. 07:07, péntek | Helyi
Négy győri városrészben is elindul az Adventi Ablakvadászat
Különleges fénybe öltözik Ménfőcsanak, Gyárváros, Győrszentiván és Kismegyer.
2025. December 04. 08:31, csütörtök | Helyi
Adventi Jótékonysági Faház: 19 szervezetet támogathatunk
A város egyik legszebb adventi hagyományát idén is nagy érdeklődés övezi:
