Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2013. Június 10. 15:52, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Kiugrott a vonatból és meghalt egy fiatalember Veszprém megyében

Kiugrott a vonatból és meghalt egy fiatalember Veszprém megyében

Mozgó vonatból, nyílt vasúti pályán ugrott ki egy 22 éves balatonfüredi fiatalember vasárnap ismeretlen okból Szentgál és Kislőd között, a helyszínen életét vesztette.

A holttestet egy később arra közlekedő mozdony vezetője találta meg a vasúti töltés mellett.A fiatal a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján jegy nélkül utazott, és amikor a jegyellenőrök kérték a menetjegyét, elkezdett szaladni a vonat utolsó kocsija felé - áll a rendőrség közleményében.

Tájékoztatásuk szerint az ellenőr a vonaton a férfit nem találta, de észlelte, hogy a legutolsó kocsi ajtaja nyitva van.A baleset körülményeit a veszprémi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Címkék: baleset, meghalt, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.